Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Förlust i årets sista match

Inlagd: 22 december 2013, kl 07:18

Ett tröttkört Höjden lyckades inte rubba Tumba i årets sista match

Det blev istället en utklassningsseger för dom överlägsna serieledarna mot dom 12 tappra själarna(11st efter halva matchen då Hinks utgick) i Höjden som ställde upp till matchen .

Det lyser tyvärr igenom på ett alldeles för uppenbart sätt när man möter seriens bästa lag att vi inte tränat på 3 veckor . Vi såg så stabbiga och feltajmade ut i vissa sekvenser så vi säkerligen såg ut som dom trötta gamla tomtar som vi defacto är . Att vi sen lyckas "lura" oss själva samt motståndarna vissa matcher är ett måste för att vi ska hänga kvar i serien ytterligare ett år .

Det här var dock ingen sådan match , Tumba är ett för bra lag . Trots att vi mycket snyggt tog ledningen genom firma Tysk/Neuman så kvitterade Tumba tämligen omgående samt gjorde ytterligare 2 mål i 1.a perioden. Vi gör ett tappert försök i 2.a att komma ikapp . Dock så går det i ärlighetens namn inget vidare, vi har varken ork eller vilja till det . Istället är det Tumba som får triumfera i mitten perioden. Med ett snabbt resolut passningsspel samt blixtsnabba spelvändningar gör dom det jobbigt för oss gång på gång . När vi sen dessutom åker på ngr utvisningar får Tumba chansen att visa upp sitt fina PP samt utöka sin ledning.

Apropå våra utvisningar , dom var inget att snacka om, alltsom oftast solklara. Nu var det dock tur att det inte var en tokjämn match igår för domarinsatsen var tyvärr ingen Höjdare.Dom kan mycket bättre båda två. Det var ingen svårdömd match men domarna gjorde det till det. För båda lagens räkning . Det var många väldigt konstiga beslut som gjorde båda lagen både frustrerade samt förvånade . Bl.a. så berövade dom först Tumba en solklar straff ,tur att det inte var likaläge när dom tog det konstiga beslutet. Sen dömde dom även bort ett solklart mål för oss i Höjden, domaren var nog den enda i hallen som tyckte det var "hopp" i samband med att den gode Ström styrde in bollen på volley...

Hursom ,
Vi gratulerar Tumba för en bra match samt både hoppas och tror att dom kommer vinna serien. Känns som det är Tumbas år i år . Kniper man inte en av denna säsongs två platser till nästa års div1 kommer man aldrig att göra det .

För oss själva gäller det att studsa tillbaka till spelet samt manskapet vi hade i okt-nov , annars kan det bli en jobbig vårsäsong för oss i Höjden. Till att börja med måste vi få igång Onsdagsträningarna igen , hoppas på bättre uppslutning efter nyår .

Till alla innebandymänniskor därute önskar vi i Hammarbyhöjden er en god jul samt ett gott nytt år !

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0313 sekunder