Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Oavgjort mot Bele

Inlagd: 26 oktober 2013, kl 21:49

Efter det att vi nästan gått på knäna under vissa delar av matchen lyckas vi tillslut norpa en poäng av detta talangfulla Bele.

Mot detta unga,duktiga lag , som numera coachas av den (gamle) storspelaren Boris , visste vi redan från start att det skulle gå undan.

Det gällde därför för oss att hushålla med krafterna från början med tanke på att vi "endast" kunde mönstra 12 utespelare till denna match till skillnad från tidigare matcher där vi varit bortskämda med att vara 14-15 st.

Man kan även ifrågasätta sättet vi spelade innebandy på i dom två första perioderna. Lågt försvar och långboll på långboll på långboll. Bele låg högt och pressade och vi slog mest ifrån oss.Vi lyckades dock med vissa individuella prestationer som gjorde att vi lyckades peta in ngr mål. 5-3 till Bele efter 2 perioder är ändå ett resultat som på långa vägar är omöjligt att vända på

Inför 3.e perioden gick vi ner på 2femmor i ett försöka att äta upp det underläge med 2mål som vi hamnat i .Det gick jäkligt bra . Vi gör 3 mål rätt omgående och tar således tom ledningen innan Bele tillåts kvittera. Hela 10st mål faller i den 3.e perioden.När duktiga Oscar Åsander gör 9-7 till Bele med 5 min kvar började man tro att det var kört . Dock en snabb replik av vår toppformade Jocke till 9-8 . Sen händer det som oftast brukar gå åt helvete. Nämligen när man tar ut målvakten och spelar 6-5 i ett försök att kvittera. Det FUNKADE faktiskt idag , vi gör mål när vi plockat ut Stoffe i mål. 9-9 med en minut kvar genom Lundberg. Sista minuten händer inte ngt nämnvärt.

Roligt dock att kunna konstatera att vi faktiskt jämnar ut spelet i 3.e perioden. Vi springer inte bara och jagar och slår ifrån oss . I 3.e perioden är vi faktiskt riktigt vassa.

Vi ska ha en eloge att vi kämpade som Jon hela matchen, riktigt imponerande. Dock är man ju så trött i kroppen nu så man undrar om det knappt är värt det .

Jag hopppas innerligt att detta års Bele tar klivet upp i div 1, dom har ett ungt bra lag med en bra mix av spelare. Det enda negativa som jag ser det är att det är fortfarande lite juniorinnebandy misstag här och där som behöver putsas bort om man på allvar ska hota om 2.a platsen i serien. Dock är dagens Bele extremt talangfullt och väldigt roliga att kolla på när dom lirar. Några riktigt snygga mål gjorde dom idag. Ngr riktigt duktiga sköna lirare har dom också i sin kapten, dyrhage,åsander mfl mfl .

Stort lycka till önskar vi Bele framöver samt tackar dom och domarna( som var mycket bra) för en god match.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0313 sekunder