Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Första vinsten

Inlagd: 20 oktober 2013, kl 17:57

Något överraskande vann Höjden över serietvåan Grimsta med 10-7 under Söndagen .

Detta Grimsta som ,innan dagens match, rivstartat denna serie med 4 vinster och endast 1 torsk . Vi visste på förhand att det skulle bli en riktigt tuff match, vilket det alltid är mot Grimsta. Nu har dom ju dessutom förstärkt sin trupp till denna säsong med ngr duktiga Bollstanäs lirare med Bjunne i spetsen ( vår gamle lagkamrat från Bajen tiden för ca 10 år sedan) . Sen även ngr duktiga lirare från Sumpan. Den enda förlusten på spelarfronten som är nämnvärd är väl egentligen bara Neuman som gick tillbaka till oss .

Till matchen då och som vanligt i 1.a per är vi inte riktigt med på noterna . Även fast vi tar ledningen med 1-0 genom Ström så är det i ärlighetens namn Grimsta som håller i taktpinnen genom ett resolut rakt spel med backar som hotar bakifrån samt forwards som rör sig konstant i fickorna.
Vi har "tur" som går till periodpaus med underläge endast 4-3 .

I 2.a händer inte så mkt mer än att lagen gör varsit mål samt att Grimsta åker på en solklar 5min.

I 3.e händer det desto mer. Eftersom vi som vanligt ligger under inför sista perioden finns det inte så mkt mer att göra än att börja ösa på framåt . Och det gör vi , det börjar med att Ström kvitterar på pass från en för dagen toktaggad Neuman .Sen tar Grimsta återigen ledningen , dock tar det inte lång tid innan vi kvitterar samt gör ytterligare 2st mål , allt inom loppet av 2 min. Vårt momentum kommer av sig när Bjunne trampar runt vår annars suveräna Tolf och hänger upp den i bortre . Med både tur och skicklighet lyckas vi dock göra 2 mål till i perioden vilket skriver slutresultatet till 10-7 i vår favör .

En stor eloge till samtliga som deltog idag . Vi gav aldrig upp trots att vi under delar av matchen hade vissa problem med Grimstas spel.
Våra backar , som fått lite skit senaste matcherna , visade upp ett lugnt och moget spel där framförallt Tolf visade upp former från fornstora dagar. Vilken bössa han har när han orkar :) .

På forwardsidan var målen rätt jämnt fördelade i formationerna. Redan nämnda Neuman var het och utgjorde tillsammans med Chrippa och Jonas en bra lina. DanneE fick gå upp som forward efter det att Svenne skadade sig i 1.a . Han tackade direkt för förtroendet genom att göra 2 mål och bra spel med övriga i sin kedja som var Gunnarzon och MickeÖ. 3.e kedjan med Foppa,Ström och Tysk gjorde även dom en del mål (4 tror jag) .

Grimsta är ett av topplagen i denna års div 2 och kommer så vara hela säsongen. Dom har ett bra gediget lag med mkt kompetens på alla platser och ngr riktigt duktiga poängmakare i Strömberg,Bjunne och Fredén mfl samt mixat med bra powerbackar i form av Rappel,Adde . Trevliga och kompetenta ledare har dom också och vi önskar dom stort lycka till framöver.

Vi tackar Grimsta ,publiken och dom duktiga domarna för en god match .
Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0313 sekunder