Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Förlust mot Tumba

Inlagd: 23 september 2013, kl 08:32

Det blev tillslut en ärofylld förlust(om det nu finns såna ? )mot det förmodade topplaget Tumba på Söndagen

I 1.a perioden finns det dock bara ett lag på banan och det är Tumba. Vet inte riktigt vad vi håller på med men vi låter Tumba’s forwards härja friskt i vår egen zon. Detta resultera även i ett antal mål i baken.
Vi pratade om innan matchen att hålla oss ifrån allt som har med utvisningar att göra då Tumba förmodligen har seriens bästa powerplay. Det gick väl sådär…. 4 av Tumbas mål kommer just i spelformen PP. Utvisningarna var tyvärr inget att säga om heller, det var ngr rent utsagt idiotiska initiativ av ngr i Höjden som la till grund för dessa. 2.a perioden blir sönderryckt av just ovan nämnda utvisningar.
Vi ligger under inför 3.e perioden med 6-3 , dvs vi har inget att förlora och kan bara gå ut och börja ”chansa” lite . Vilket vi gör, detta till grund med en mix av att Tumba säkerligen omedvetet börjar slå av på takten en aningens, gör att vi helt plötsligt börjar pressa Tumba under långa stunder i deras egen zon . Resultatet av detta låter inte vänta på sig heller. Vi gör 3 mål på 6 minuter och vi har verkligen kommit in i ”zonen” . Då tar Tumbas coach en (för Tumba) vältajmad timeout. När spelet sen drar igång åker vi på en högst tveksam utvisning för slag. Vi klarar dock av den utan att släppa in ngn kasse . Dock , under avdelningen, ”idiotiska utvisningar” tar ett av våra kära nyförvärv en sådan . En ny 2:a på oss som Tumba förvaltar på bästa sätt. Vårt fina spel kommer av sig och Tumba gör av bara farten 8-6 vilket även blir slutresultatet. All cred till Tumba som förtjänar att vinna då dom , sett till över 3 perioder , var det bättre laget. Dom har ngr riktiga klasslirare, framförallt på forwardssidan som gör det väldigt jobbigt för oss under hela matchen.
Tycker trots allt vi kommer undan med godkänt trots förlust . Vi sliter på bra samt bitvis har riktigt fint lir. MickeÖ gör bla 3 kassar(våra 3 första) och ska ha extra beröm. Även vårt nyförvärv Fredrik Ström visar att han kommer tillföra massor till oss.

Vi gratulerar Tumba till segern samt tackar både dom och domarna Karke/Eriksson för en bra match.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder