Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Förlust i Premiären

Inlagd: 16 september 2013, kl 06:30

Det blev förlust med 5-3 mot ett kompetent Råsunda i seriepremiären.

En disciplinerad match från båda lagen där det inte släpptes till ngr direkta superchanser under matchens första halva. Därav endast ett mål efter matchens första 35 min. Dock så var matchminuterna 35-40 Råsundas och dom gör då hela 3 mål då , snacka om islossning.

I 3.e per blir det därför lite svajjigare och det tillåts skapas målchanser åt båda håll. Sista perioden vinner vi med 2-1 , dock så blir slutresultat 5-3 till Råsunda , deras 5 minuter i slutet på 2.a per var den starkt bidragande orsaken att dom kunde avgå med segern.

Detta Råsunda, som har ngr väldigt duktiga spelare och som jag tror kommer vara ett topplag i år i denna års div 2. Dom hade en imponerande defensiv där det märktes att dom var väl samspelta.

Jag tycker vi i Höjden ska ändå vara nöjda med vår insats. Vi spelade tight och (alltsom oftast) förståndigt. Det märks dock på många av oss, i vissa situationer, att vi endast tränat innebandy 4ggr hittills i år. Dock kul att se våra nyförvärv komma in direkt och ta för sig. Både Chrippa och Svenne målade direkt och Stoffe i mål visade stor klass.Cederborg var överallt och lite till trots att han körde med stukad fot.Vårt backspel , med Fille i spetsen var alltsom oftast en fröjd.

Viktigt nu att vi nu försöker hålla våra Onsdagsträningar vid liv så vi kommer igång igen så snabbt som möjligt med flås och bollbehandling mm.

Stort tack till Råsunda samt domarna(som var mycket bra) för en god match.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
189065
Genereringstid
0,0313 sekunder