Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Nyförvärv ! Poängspruta + SSL

Inlagd: 6 augusti 2013, kl 12:11

Så fick vi idag klart med 2st klass nyförvärv till vårt kära Höjden

Vi börjar med ett välbekant ansikte. Allas vår vän Daniel Neuman är återigen klar för Hammarbyhöjden. Ett år i Grimsta fick räcka :) . Poängskörden gick inte riktigt lika bra i Grimsta (även om den var fullt godkänd) som det gjorde året innan hos oss då han gjorde makalösa 35p på endast 13st spelade matcher.Jäkligt skönt att han nu är tillbaks.

Nästa nyförvärv är också väldigt välbekant. Både i innebandy kretsar samt från beacherna i Båstad,Visby och Tylösand. Fredrik Cederborg är klar för Hammarbyhöjden. Fredrik var förra året lagkapten i TT i SSL . Då många av Cederborgs polare samt barndomsvänner redan spelar i Höjden var klubbvalet inte så svårt när han nu väljer att trappa ner en aningens. Att han sen kan spela både back och center är ett stort plus. Ett krav från Cederborg att han skulle krita på för Höjden är att han får vara "Mr December" när vi släpper Hammarbyhöjdens årskalender i Höst. Självklart tillmötesgick vi den gode Fredrik och petar därmed ner Jocke till November eller ngt.

Kan inte tänka mig en bättre start på denna säsong än att få signa två goda vänner som dessutom är oerhört skickliga innebandyspelare och väldigt sköna personer.

Varmt välkomna båda två .

Hoppas kunna släppa ngr till nyförvärv vilken dag som helst. en från Huddinge,två från Vendelsö samt två från Älvsjö, dock är inga papper skrivna ännu därför väntar vi med att släppa dessa namn.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder