Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Säsongssummering 2012/2013

Inlagd: 25 mars 2013, kl 15:23

Jaha, då var ytterligare en säsong avverkad..

Det har känts som en låååång säsong. Dock har det återigen visat sig vara en rolig serie med en del sjuka resultat samma riktigt sköna drabbningar till matcher.

För Hammarbyhöjden började säsongen med att vi fick en kanonstart med 2 raka, rätt enkla vinster , först mot Högalid och sen mot Grimsta. Sen åkte vi på 2-3 torskar för att återigen vinna mot våra vänner i Vendelsö. Man kan väl förövrigt säga att hela höstsäsongen var väldigt upp och ner, mest ner, och vi fick slåss i dom nedre regionerna kring nedflyttningsstreck och kvalseriestreck . Sista matchen innan Jul vann vi dock med uddamålet mot Grimsta efter stor show av Grip, vilket jag tror blev lite vändningen för oss. När vi sen kom tillbaka efter julledigheten utvilade men dock lite tjockare och nöjdare var det flera i laget som prioriterade innebandyn dom närmsta matcherna. Detta i takt med att vi lyckades knyta ihop ett gäng duktiga nyförvärv innan fönstret stängde i slutet på Jan. Målsprutan Jonas Lundberg, Peter Fischerström,Danne Sundbom kom in i laget vilket självklart höjde oss allihop. Förutom första matchen efter Juluppehållet , som vi förövrigt förlorade mot duktiga Rosers, vann vi 4-5 matcher i rad vilket gjorde att vi skuttade uppåt i tabellen avsevärt. För en gångs skull fick vi ngr uddamåls segrar med oss, bla mot Bele, Vendelsö och Jakan , för att sen verkligen få in 2st fullträffar mot kompetenta Tumba och Tullinge där vi vann med 2*8-4 . Maken till kämpainsats, framförallt den mot Tullinge då vi förövrigt hade många duktiga spelare borta, tror jag inte jag varit med om sen vi tog över det här laget för 7 år sedan.
Hammarbyhöjden klara för div2 när det är 4 matcher kvar av säsongen, det trodde man verkligen inte när man kollade på tabellen i December.


Serien överlag då, vad tycker vi om detta års div2? Som alltid har det varit en rolig serie med många galna resultat samt många sköna lag. Vill här framhäva framförallt 3 lag som jag tycker spelar en rolig innebandy samt uppträder på ett exemplariskt sätt på banan. Dessa lag är Bele, Tullinge och Rosersberg.

Bele innehåller ju en del sköna duktiga profiler i form av deras målis Östman, sen har man fått tillbaka Ulvhag, samt lyckats knyta till sig Schäfer mfl inför vårsäsongen. Tror verkligen Bele har framtiden för sig och dom kommer bli hyperfarliga nästa år. Speciellt om dom envisas med att spela i den sämsta hallen i hela ib stockholm, nämligen björkebyhallen.Hursom, ett riktigt skönt och sportsligt lag har det blivit sen Karke försvann :) .

Vad gäller Tullinge så var det bara så att dom skulle upp till div1. Det fanns inget annat. Dom har både spelare ,organisation, ungdomsverksamhet för att klara av att återigen försöka etablera sig i div1.Det tror jag dom kommer göra också.

Rosersberg, som bitvis har krossat allt motstånd i år. Ett väldigt bra lag och har en duktig coach i Tomas Nystrand. Det som drar ner betyget lite på Rosers är att ngr av deras spelare har tendenser till divalater, det kanske dock växer bort med åren. Är övertygad om att Rosers kommer klara sig galant i nästa års div1. Bara dom får behålla alla sina duktiga forwards.

Annars i tabellen blev den väl inte riktigt som man trodde innan säsongen. Högalids sex månader långa kräftgång förvånade iaf mig och att dom nu måste kvala sig kvar är en missräkning som heter duga. Att sen Sundbyberg , som kom direkt från div 1 skulle åka ur 2.an på studs är också högst anmärkningsvärt. Jakobsbergs fantastiskt dåliga form efter Jul(tror dom hamnade på 8 raka torsk) höll på att rendera i en direkt nedflyttning, dock hade dom Vaxholm i sista matchen vilket blev deras räddning. Även Jakan får nu kvala sig kvar.
Avundas inte dom lag som ska kvala. Framförallt att dom möta det laget från div3 Norra där det nu står klart att Råsunda blir det laget som bla Högalid och Jakobsberg skall tampas mot. Det fjärde laget är Älta IF från div3 Södra.

Hur blir det med Hammarbyhöjden nästa år då ? Orkar vi verkligen köra ytterligare ett år till ? Är det inte bättre att lägga ner nu medans vi fortfarande har någon form av heder i behåll ?

Äh , va fan , vi kör ett år till. Vi har haft extremt kul i år när vi samlas allihopa då vi får sitta och tjoa och skratta tillsammans, att vi sen dessutom får kröna dom stunderna med att få lite motion och spela (ibland bra)innebandy är ju inget man vill missa nästa år.
Vi har ju dessutom redan 2-3 riktigt sköna nyförvärv mer eller mindre klara för nästa år, spelare som både är bra vänner till oss samt även väldigt duktiga innebandyspelare. Med hänsyn till deras nuvarande klubbar kan vi dock inte gå ut med namnet på dessa ännu.

Vi i Höjden vill tacka alla domare och motståndare för det året som gått, vi tycker det varit ett roligt och givande år, vi hoppas ni tycker detsamma. Om vi haft några supportrar eller publik hade vi velat tacka dom också :)

Må väl

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder