Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Return of Leo/Kryss mot Vax

Inlagd: 11 mars 2013, kl 08:35

Matchen mot Vaxholm på den eminenta speltiden kl 18.15 en Lördagkväll i Vaxholm slutade oavgjort efter det att vi gjort 3mål sista 5 minutrarna.

Då Sundbyberg tidigare under dagen förlorade mot Tumba var vi i och med detta helt klara för spel i nästa års div 2 trots att vi har 3 matcher kvar.Riktigt skönt tycker vi i Höjden.

Inte så mycket att säga om matchen förutom att Vaxholm var imponerande taggat trots att det är klart sedan länge att dom lämnar den här divisionen . Vi var väl inte riktigt lika taggade som mot Tullinge senast, vi saknade även våra defensiva stjärnbackar från den matchen.


Det som dock var RIKTIGT roligt denna lördagskväll var att se en mycket duktig ib lirare göra comeback efter drygt 2 år av skador. Vår polare Leo Svanberg är tillbaka med besked !(får se hur länge det håller) . Han såg iaf ut att tycka det var extremt roligt att vara tillbaka på innebandyplanen. 4+1 gjorde den ”gamle” poängräven. Självklart fick han lira ihop med sin vapendragare Tysk, sen att dom hade Gunnarzon som center gjorde ju inte saken sämre. Dom spelade riktigt bra i 1.a perioden innan Gunnarzon klev av skadad och vi fick köra på 9st utespelare resten av matchen.

Hammarbyhöjden är klart för nästa års div2 utan massa ångestfyllda kvalfighter mm, ett riktigt skönt konstaterande. Nu ska vi ”spela av” dom här 2 matcherna innan vi går på en 4månader välförtjänt ledighet från innebandyn.
Får se om det kommer ngn from av årskrönika efter det att säsongen är slut. Det har ju som vanligt hänt sjukt mycket roligt bakom kulliserna i det här laget som man skulle vilja förtälja för omvärlden.

Nu är det inte långt kvar. 2 matcher och 2 träningar till ...
Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188881
Genereringstid
0,0313 sekunder