Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Bragden på Söder.

Inlagd: 4 mars 2013, kl 08:17

Söndagskvällens match mot Tullinge var flyttad till Skanstullshallen då tydligen lamporna rasat ner från taket i VästertorpshallenDetta unga , duktiga Tullinge som nu i slutskedet på årets serie kämpar febrilt för att återta sin plats i div 1 . En serie som vi i Höjden förövrigt tycker dom hör hemma i.

Framtida notering till mig själv samt ngr till i laget är att värma upp ordentligt innan man ska möta ett lag som Tullinge.Då dom vred upp ett osannolikt tempo direkt från start kändes det som om man var med i Twilight Zone i 1.a perioden där det var oranga spöken överallt på planen och man blev bitvis snurrig. Det som räddade oss i 1.a perioden var vårat fantastiska försvarsspel samt en pånyttfödd målis i Tjompen.

Dock ju längre matchen led, framförallt i 2.a perioden , började vi komma in i det mer och mer. Både sett till tempo,bollinnehavet men även sett till chanserna offensivt. Vi spann vidare på vårt aggressiva försvarsspel där vi låg rätt i positionerna hela tiden men även började få till fina spelvändningar samt kombinationer.

När Tysk gör 6-4 10min in i 3.e börjar man tänka att det här fan kan kanske gå vägen. Och det gör det också. Vi lyckas tillslut vinna med 8-4 efter en heroisk kämpainsats av alla inblandade, grymt imponerande.

Vårt redan nämnda försvarsspel var idag en av anledningarna till att vi kunde avgå med segern. En annan anledning är vår kära Målis, som kanske blandat och gett en del under säsongen (precis som hela laget) ,men som dock nu på slutet vaknat till liv och visat vilken klassmålvakt han faktiskt är. Igår var han omutlig ! Man bara satt och njöt när man såg vissa räddningar som vår oödmjuka lagkamrat bjöd på. Sen hade vi faktiskt för första gången en aktiv liten hejarklack på matchen i form av ca 10 spelare från Rosersberg som satt och hejade på oss. Anledningen till detta, förutom att ngr av deras idoler spelar i vårt lag , var att vid ev förlust för Tullinge så skulle Rosers vara klart för div 1 . Därmed, grattis Rosersberg till en välförtjänt plats i nästa års div1 !

Vad gäller Tullinge så är dom , tillsammans med Rosers, det bästa laget i serien. Deras talangfulla juniorer fullkomligen sprudlar av speed och bra bolltouch. Vi i Höjden hoppas innerligt att Tullinge fixar div1 kontraktet ändå, dom hör som sagt hemma där.
Hoppas och tror nu att coach Tomas och Rosersberg gör det enda rätta vilket är att fortsätta köra över allt motstånd dom 2 matcher som är kvar så vi får ett trevligt avslut på den här serien.

För vår egen del så ser det ut som om vi inte behöver kvala oss kvar i år.. Sjukt skönt . Ett knippe kvalfighter i April är INGET man vill försöka sy ihop i det här trötta laget. Det vi dock ska försöka sy ihop är att delta i (skäms nästan över att säga det)det stundande Veteran Innebandy VM som går av stapeln i samband med Viking Line Cup i Falun i Maj. Minimi ålder 35 bast vilket innebär att 90% av vårt lag kan delta. Vi får se vad som händer med det.

Vi tackar domarna( som gjorde en kanoninsats), Tullinge och deras publik samt även vår hejarklack Rosers för en god match.Nu blir det till att försöka kravla sig till Kaffemaskinen på jobbet , sen leta upp medicinskåpet , om vi har ngt, och tömma det på alvedon,voltaren,morfin....


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder