Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Oavgjort mot Sumpan

Inlagd: 25 februari 2013, kl 08:18

Trots allt en viktig poäng

Det vi sa till varandra att vi skulle fokusera på innan matchen var att se till att vara med från start då det verkade högst troligt att Sumpan , som verkligen spelar med kniven på strupen resterande matcher, kommer kämpa som furirer från första minuten.

Mycket riktigt blir så fallet. Vi förlorar varenda 50/50 duell då det är uppenbart att Sundbyberg vill vinna den här matchen mycket mer än vad vi vill. Vår första period är ett skämt samtidigt som Sundbyberg sliter om varje millimeter på planen. 4-1 till Sundbyberg efter 1.a

Vi gör om i formationerna inför 2.a i hopp om att få till en förändring. Och det fick vi. Trots att Sumpan gör 5-1 så har vi nu en helt annan fart i ben och sinne. I takt med det börjar även målen falla till vår favör. Vi gör faktiskt 6 raka mål och således ledning med 7-5 till det är 10 minuter kvar av matchen. Då gör vi 2st idiotgrejjer, varav ena tyvärr faller på mitt samvete.
Först tar vi en fullständigt onödig utvisning där Sumpan gör mål i det efterföljande PP:et . Sen får vi spela PP när det är ca 3min kvar av matchen. Idiotiskt nog sätter vi/jag in det offensivaste vi har , istället för att "säkra upp" hemåt , vilket renderar i att Sumpan, som satsade framåt även med en man mindre på banan, kontrar in 7-7 i boxplay. Det blir ju tyvärr helt oväsentligt att vi kanske hade 4-5 öppna lägen i sista PP:et, missat friläge bla.

Hursom, vi tar den lärdomen med oss .

Vi var alla i omklädningsrummet väldigt förvånade över hur bra Sundbyberg faktiskt var. Hur kan dom inte vunnit fler matcher under denna säsong ? , väldigt konstigt tycker vi.

Vad gäller Domarna gjorde dom en helt suverän insats och jag tror knappt dom hade ett misstag på hela matchen.Helt klart en av dom bästa insatserna i år.Tom även Jocke tyckte dom var bra :) .

Som sagt, då vår målskillnad är sämst i hela serien så kan denna poäng i slutändan vara väldigt värdefull.

Vi tackar sportsliga,duktiga Sundbyberg samt domarna för en god match.

Nya tag på Söndag då Tullinge kommer på besök.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0313 sekunder