Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Viktig seger mot Jakan

Inlagd: 17 februari 2013, kl 08:46

Höjden för tillfället på säker mark

Det blev vinst tillslut i den extremt viktiga streckmatchen mot Jakan under lördagen.Det är bara till att kolla tabelläget för att förstå vikten av den här matchen för dom båda lagen.

Att det var en känslig match märktes dock inte på vår första period då vi började peppra Jakans målis tämligen omgående. Vi gör även första målet då Bergström,som gjorde sin första match i år som forward,la en riktig smörmacka till Sundbom som bara styrde upp den i nättaket.

Jakan gör sen 1-1 men det är vi som fortsätter ha mest boll samt lite fler chanser. Som vanligt och som tur är för oss fortsätter Grip att vara stekhet och han gör mål på alla möjliga och omöjliga sätt. 3 kassar gör han idag i 2.ā perioden och det är där vi vinner matchen. En som också såg pigg ut och som la ngt grymma mackor var Blomberg. Vill även lyfta fram backparet Martin och Christian som aldrig spelat ihop förut men som är sjukt stabila. Vågen i mål var även han väldigt bra.

Vi ska dock vara tacksamma att det inte gick åt helvete i 3.e då var tvugna att gå ner på 2 femmor då Blomberg åkte på en 2+10. Med både tur ock skickligt samt ett enormt slit från alla gick det dock tillslut vägen.

Jäkligt starkt att vinna trots att vi saknade några tunga pjäser idag i Bl.a. Gunnarzon och Fischerström. Fischer har förövrigt , mycket ledsamt för oss, gjort sin sista match för Höjden denna säsong.Han kommer nu resa bort i 6 veckor med sin familj.

Den här viktiga vinsten innebär iaf att vi i Höjden går upp på säker mark i tabellen för första gången på flera månader.Har nu stora förhoppningar om att vi ska fixa det här utan massa kval mm.
Det hoppas jag även att Jakan gör . Som alltid ett trevligt gäng med trevliga ledare . Det var även ett yngre gäng än vad man är van att se i Jakan. Den som gjorde störst intryck på oss var deras nya kapten , väldigt duktig och skön snubbe.

Vi tackar Jakobsberg,Domarna samt alla tillresta Jakan supportrar för en god match.

Nu är det träning på onsdag som gäller och sen match på Lördag mot Sundbyberg .

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188881
Genereringstid
0,0313 sekunder