Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Förlust mot TT

Inlagd: 14 februari 2013, kl 09:40

Höjdens X2000 segertåg spårade ur, brann upp, och voltade tillslut ner i en dam någonstans norr om Örkelljunga.

Förlusten skrivs till 9-7 där TT gjorde sista målet i öppen kasse. Det värsta att konstatera såhär i efterhand är att det var en fullt rättvis seger för TT. Förutom i 1.a perioden samt en bit in i 2.a dominerar samt springer TT Ungdom spelarna sönder oss. Vår resoluta och disciplinerade defensiv från Tumbamatchen var som bortblåst . Det säger en del om oss utespelare när vår överlägset bästa spelare igår var vår kära målis Tjompen, hade inte han räddat 4-5 givna mål samt en handfull andra sjuka räddningar hade vi förlorat med ännu mer.

Sen är det bara att gratulera vår vän Conny och hans nya lag till en väl genomförd match. Till skillnad från förra året så har TT Ungdom numera en helt annan mognad i sitt spel. Tex i 3.e perioden när vi skulle försöka jaga ikapp, då fick vi allt som oftast inte ens låna bollen då våra motståndare spelade och sprang runt oss gamla gubbar som ,pga av total trötthet ,inte förmådde att få tag i bolluslingen. Såg ut som vi led ngt oerhört i 3.e perioden av att vi inte kunde rulla på 3 linor som senaste matchen, ngr återbud och sjukdomar gjorde att vi ”bara” kunde mönstra 11st utespelare mot TT.

Hursom , grattis TT och Conny till en fullt rättvis seger. Vi tar nya tag till matchen mot Jakan på Lördag kl 12.30 i Eriksdalshallen.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0313 sekunder