Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Seger mot Tumba

Inlagd: 11 februari 2013, kl 08:40

Det blev en fruktansvärt skön seger med 8-4 mot topplaget Trevliga Tumba under Söndagskvällen .

En viktig match på många sätt och vis för båda lagen. Tabellen i all ära men jag tror framförallt ur ett prestigemässigt perspektiv då det inte var länge sedan som ngr spelare ur dom båda lagen tillhörde samma förening.

Vi kunde mönstra 12st utespelare till denna match vilket var grymt skönt mot dom 9-10 st vi alltsom oftast är. Vi kunde således rulla på 3 forwardspar för 2.a gången i år samt med Gunnarzon och Grip som centrar och 2 hela backpar.

Rosersberg,Tullinge och Tumba står lite i en klass för sig själva i år och vi var förberedda på att det skulle bli åka av från start mot detta högst kompetenta lag .

Så blev även fallet. Tumba är bättre än oss i 1.a perioden, även om vi skapar lite chanser och spelet med boll är fördelat till 50/50 så är Tumba hyperfarliga i sina spelvändningar samt även i det uppställda spelet.

I den första periodpausen pratar vi om att vara ÄNNU mer på tå och inte ge Talme och co så mycket tid när dom väl har bollen. Detta lyckas vi med fullt ut i båda 2.a och 3.e perioden då vi fullständigt trasar sönder Tumba med vårt aggressiva försvarsspel samt vår offensiv som förmodligen var den bästa i år. Vi håller nollan i nästan 2 hela perioder mot detta Tumba som förmodligen har seriens bästa offensiv , helt underbart och se allas slit och offervilja i laget på den punkten.

Vi hade även 2st premiärspelare idag i Höjden i Jonas Lindberg och en viss Peter Fischerström. Båda dessa herrar var en högst bidragande orsak till att vi kunde avgå med segern. Jonas gjorde 2 kassar och Fischer 3 ass plus en snudd på fläckfri defensiv insats.
Även vår kära målvakt Tjompen, som tillslut behagade dyka upp till matchen 15min innan den började , gjorde återigen en storstilad insats där hans coast to coast räddningar i 3.e är dom som man mest kommer ihåg.Räddade en straff gjorde han också efter en smått akrobatisk räddning.

En lite surdeg som efter igår ej gick att undgå då man är gammal domare…
Hur trevliga och sköna nu Tumbas spelare och ledare är vid sidan av planen så är deras beteende igår under matchen, framförallt från deras ledare, fullständigt oacceptabelt .From minut ett i 1.a per började det gestikuleras, tjafsas om vartenda litet domslut. Vi hyser som sagt den största respekt för Tumba och dess ledare och dom är riktigt sköna gubbar MEN framförallt med tanke på alla dom ungdomslag etc som är verksamma i deras fina förening måste man försöka föregå med gott exempel istället för att bete sig som ett gäng trotsiga tonåringar. Är också förvånad över deras rutinerade Kaptens beteende som snarare uppviglade stämningen istället att mana till ett lugn både mot sina spelare och ledare. Självklart måste det få ”brinna till” just för stunden och småtjafsa lite med domare ,motspelare etc MEN inte hela tiden , varje domslut. Hoppas ingen tar illa upp i Tumba för dessa rader, det är i välvilja som jag tar upp detta.

Nu laddar vi i Höjden för den uppskjutna matchen mot TT Ungdom på Onsdag kl 20.30 i Tyresö strandhallen. Väl mött då.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder