Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vinst mot Viken

Inlagd: 4 februari 2013, kl 10:44

Det blev återigen en knapp seger för anrika Höjden under Lördagen. Denna gång mot våra vänner från Vendelsö .Vendelsö började matchen med ngn form av helplanspress. Hoppas verkligen dom kommer göra det i fortsättningen när vi möter dom då den var totalt misslyckad och gjorde att vi i Höjden kunde spela till oss ett gäng lägen i inledningen samt en stabil 4-1 ledning efter 1.a per.
I 2.a händer inte så mycket mer än att lagen gör varsit mål och det står 5-2 till oss inför sista perioden.

I starten på 3.e börjar det hända grejjer. Vendelsö kommer ut som ett nytt lag i förhoppning om att få till en snabb reducering. Och det får dom också, en,två,tre och fyra gånger !. 4 mål på 5 minuter gör dom . Mot ett rutinerat lag som vi ändå är ska det fan inte gå. Men det gör det tyvärr. Som tur är kan vi kvittera tämligen omgående efter det att dagens bästa spelare ,Tysk, assade fram Micke Ö som kunde stänka dit en direktare. Här kändes det ändå som Vendelsö fått lite momentum , dock lyckas vi med både tur och skicklighet rida ut stormen och tillslut avgå med en rättvis seger om 8-7.

Förutom första delen på 3.e perioden spelar vi MYCKET bra idag. Vi ligger bra i försvaret samt vi lyckas få till en smått frejdig offensiv. Tysk var som sagt kung idag mot sina gamla lagkamrater, även Tony och Gunnarzon var helt outstanding.
Kul även att se vår gamle Tjompen tillbaks i mål där han , förutom bonntavlan i 3.e när Vendelsö gjorde 6-5, gör en storstilad insats och räddar oss, framförallt i mitten på 3.e då han räddar två till synes givna mål . Riktigt skönt att se.

Nu laddar vi batterierna och ser till att träna på Onsdag samt ny match på Söndag mot Tumba.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188879
Genereringstid
0,0156 sekunder