Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vinst mot Vendelsö

Inlagd: 20 oktober 2012, kl 23:27

Hammarbyhöjden-Vendelsö 8-5

Det blev en skön vinst mot Vendelsö på Lördagen .

Vi vann tillslut med 8-5 efter att ha haft ngr tuffa 10minuter i 2.a per där vi åkte på ett gäng utvisningar i snar följd.

Matchen börjar annars med att vi spelar väldigt bra samt diciplinerat och tar mycket rättvist ledningen med 2-0 innan 1.a per är slut. Båda målen gjorda av Blomberg på pass av Hellström(som förövrigt gjorde sin första match för säsongen idag). I 2.a perioden rivstartar vi med att göra både 3-0 och 4-0 innan Vendelsö får chans att reducera i PP .
Direkt efter deras reducering drar vi på oss ytterligare 2st utvisningar samtidigt och Vendelsö får således spela 5-3 . Detta utnyttjar dom på bästa sätt och gör 4-2, nu är det match igen. Tur då att vi bytte blad på Jockes klubba förra helgen då han drar på en stenhård dragare rakt upp i krysset i PP innan periodpausen.

I 3.e blir det lite virrigt och Vendelsö får visst tryck vilket resulterar i utdelning 5-3 . Dock lyckas vi svara tämligen omgående med att göra 6-3 genom Puunberg på pass av Jocke. Det blir sen sjukt händelserika sista 5 minuter av matchen med utvisningar och mål om vartannat, det viktiga är att vi avgår med en rättså säker seger när slutsignalen ljuder.

Vi konstaterar att vi idag drar på oss 3 utvisningar för snack ... Jag tycker dom var väldigt petiga men men, vi tar det med oss . Domarna var förövrigt bra idag så ingen skugga ska falla på dom.

Vi konstaterar också att det var många i Höjden som gjorde säsongsdebut idag. Hellström,Bergström och Vågen i mål. Alla 3 gör det superbra idag och är en direkt verkande orsak till dagens viktoria.

Alla var förövrigt bra idag, vi kämpade och slet för varandra samt hade en frejdig offensiv med många snygga mål.

Vendelsö är tunga att möta och dom har ngr riktig toppar i Anton,Goldmeyer och Fille mfl . Är tämligen säker på att dom kommer ligga i mitten av tabellen när vi summerar den frampå vårkanten.

Apropå tabellen ja, det ser ut att bli en sådär ruggigt jämn jäkla tabell i år . Tom Vaxholm vägrar ju ge sig.Dom sprattlade till idag och vann mot kompetenta Högalid med 9-8. Torde vara omöjligt i mina ögon.

Hursom, Vi tackar alla inblandade för en god match idag. och nej, det står inte fel i protokollet, Tony gjorde verkligen mål :) .

På återhörandeTillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191879
Genereringstid
0,0156 sekunder