Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Torsk mot Bele

Inlagd: 13 oktober 2012, kl 21:55

Ojdå
Bele-Hammarbyhöjden 15-2


ja vad ska man säga... 15-2 i en seriematch i div 2 . Domarna undrade om vi mentalt var kvar i bilarna istället för att lira match.Det undrar jag också.Ärligt talat så vete fan vad som hände . Maken till lagkollaps hoppas man aldrig mer få uppleva.

Vi kan dock konstatera ngr saker efter den här matchen.
Bla hur i hellskotta Bele åkt på rådäng dom 2 första matcherna är för mig ett stort mysterium. Dom spelade väldigt bra mot oss .Tydligen har dom testat lite olika spelsystem inledningen på serien som man nu tillslut börjat att hitta rätt i .
Dom vann ju även senast på bortaplan mot erkänt svåra Vendelsö och dom verkar onekligen vara på gång.

Idag spelade Bele så som vi i Höjden brukar göra, nämligen "gubbsmart" trots att dom i en del fall skulle kunnat vara våra söner :) .
Som många säkert räknat ut gjorde Höjden ingen av sina bättre matcher idag, dock ska det inte ta ngn gloria från Beles sätt att genomföra matchen .

Följande konstaterande är ingen dålig undanflyk utan bara en högst enkel observation gjord efter dagens match.
"Hallen som Gud glömde" , eller "Björkebyhallen" som den även kallas har ett golv som inte är gjort för oss 35+are att spela på. Maken till halt golv får man leta efter. Det låg så mkt damm på golvet så jag nästan blev allergisk. Varenda stopp och vändning tog 10 sekunder på detta ishala underlag.Är helt säker på att resultatet blivit annorlunda om vi kört i en bättre hall . Typ 13-3 tror vi mäktat med idag om vi kört i tex Eriksdalshallen.

Ett rättvisst resultat och vi kan faktiskt inte göra mer än att skratta åt eländet, vilket vi även gjorde under och efter

Grattis Bele till en MYCKET väl genomförd match. Tack även till Domarna Berger som trots att det nu blev som det blev höll ångan uppe och höll en hög nivå och bra snack matchen igenom.

Vi tar nya tag till nästa helg.

« Tillbaka

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191880
Genereringstid
0,0156 sekunder