Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Grimsta-Höjden 7-12

Inlagd: 22 september 2012, kl 21:08

En riktigt gammal hederlig Kolgruvebrunkarseger mot ett frustrerat Grimsta.

12st tappra själar var vi som åkte ut och skulle lira denna svåra bortamatch mot Grimsta. Nästan ett helt nytt lag hade vi på benen jmf med Högalidsmatchen förra helgen. Några tunga pjäser som av olika anledningar inte kunde lira idag men i gengäld var det andra tunga pjäser som kunde lira idag som inte var med senast.

Vi kan konstatera att det är jämt på plan samt resultatmässigt fram till mitten på 2.a per då Tony olyckligt bentacklar en kille i Grimsta och åker på en solklar 2min.Dock så var det ngr taggade killar i Grimsta som reagerade väldigt häftigt på detta och det hela slutar istället med att Grimsta åker på 2st 2min och vi får således spela 4 mot 3. Vi spelar ett bra pp men får inte in bollen. Dock när det är 30sek kvar av 4 mot 3 spelet drabbas Grimsta av en 5min då en av deras hetlevrade backar, mycket fult och onödigt, springer rakt på vår kära målvakt som turligt nog klarar sig undan med ngr skrapsår. PP i mer än 5min vilket renderar i 3-1 i vår favör under dessa minutrar.
Vi leder med 2 kassar inför 3.e per och med både tur och skicklighet står det sig till det är 10min kvar då vårt nyförvärv från Vaxholm Danne Edvardsson står för matchens prestation då han ur dövinkel chippar in bollen i krysset.9-6 till oss och lite andrum inför sista 10min. Då tog vi antiinnebandyn till en ny nivå med att slå långbollar som vi inte ens försökte springa på. Måste sett helt sjukt ut från sidan ..Grimsta rullar iaf runt och runt och runt, utan att egentligen skapa ngr superheta chanser, dom tar ut målvakten och får visst tryck men vi reder ut det och kan peta in 2st i öppen kasse.

12-7 i vår favör blev resultatet tillslut.

Vi ska inte sticka under stol med att vi kanske inte spelar superunderhållande innebandy idag, dock glimtar vi bitvis till i offensiven, har ett bra PP samt att vi har bra utdelning på våra chanser vilket räcker för vinst.

Alla gör en jättefin kämpainsats och förtjänar beröm en dag som denne men vad säger man om Blomberg som gör 3+3 ... Grymt gjort. Även Danne E och Tomas L tycker jag gör bra ifrån sig.
Tjompen i mål gör ngr viktiga räddningar i slutet på 2.a samt i 3.e när det som väl behövs. Framförallt en räddning var helt sjukt när Grimsta diagonalspelar sig igenom vårt lag och deras stjärna Strömberg står på vänsterkanten och drar ett direktskott som man är helt säker på ska gå in men Tjompen dyker blixsnabbt som en Kobra och räddar detta annars så givna mål. Sen var det skönt att han räddade Neumans patenterade inbrytning/halvfriläge från kanten i 3.e per.

Vad gäller Grimsta så är dom ett bra lag, inga konstigheter med det. Dom har många duktiga lirare där (tyvärr) Neuman är en av dom . Vår forne lagkamrat var förövrigt den som jag tycker utgjorde det största hotet i Grimstas offensiv idag, 2mål fick han också göra på oss men hade bud på minst 2-3 till .

Vad gäller domarinsatsen så tycker jag att det var en kanoninsats av Karke/Eriksson idag på alla plan. Inga tveksamheter alls samt att dom , som alltid, släpper på spelet, lämnar mycket fördelar och snackar mycker med oss spelare.

"Nya" Höjden rullar nu vidare med match mot erkänt duktiga och jobbiga Rosersberg på Söndag kl 12.30 i Eriksdalshallen.
Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0293 sekunder