Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Höjden-Högalid 6-2

Inlagd: 16 september 2012, kl 00:06

Så var seriepremiären avklarad.Vinst mot Högan med 6-2


Då vi inte "haft tid" att riktigt spela ihop oss undrade man lite hur det skulle komma att se ut när det väl var dags för match.Positivt var att vi kom till spel med 3 kedjor och 2 backpar vilket är en förutsättning för att vi ska orka en hel match.

Vi börjar första 2-3 bytena lite nervöst men sen släppte allt det med råge. 1.a och 2.a perioden spelar vi oerhört kontrollerat och diciplinerat samt med bra utdelning i våra avslut.Vi värderar och vänder spelet när vi ska vända, vi tar det lugnt i rätt lägen, bytte mkt MED boll samt stressade inte upp oss knappt på hela matchen. Högalid är inte helt ofarliga matchen igenom men så många vassa chanser lyckas dom ändå inte skaka fram. Bäst var Högan dom första 3 minutrarna i 3.e perioden då vi inte fick låna bollen alls samt dom då pepprade sönder vår kära målis med skott,att dom inte gjorde ngt mål där var en skänk från ovan. Då tog vi istället timeout direkt och lugnade ner saker och ting.Dom riktiga farligheterna stod förövrigt vår eminenta målvakt Tjompen ivägen för, det var 2-3 riktigt högklassiga räddningar som egentligen ska vara mål. Tjompen fick även kröna dagen med en superfin ass till Grip när matchen stod och vägde.

Vårt nygamla nyförvärv Grip som gjorde 3st sköna kassar idag och ska självklart hyllas för det. Dock så ska vi alla ha beröm en dag som denna, vi gör faktiskt en kanoninsats allihopa , backarna spelade så moget och enkelt så man bara stod och njöt på sidan. Våra Centrar och forwards var överallt och slet, både bakåt och framåt.Riktigt roligt att se.

Vad gäller Högalid så har dom ett bra grundspel som bygger på mycket rörelse,passningar etc.Dom är sjukt jobbiga att möta och man får inte slappna av en sekund i försvarsarbetet , då blir man straffad direkt. Dock så saknades den riktiga skärpan idag i deras offensiv, inte då bara när dom väl skapade chanser utan just att dom inte skapade så väldigt mycket heta chanser var nog det största problemet.Dock är jag tämligen säker på att när vi summerar den här säsongen fram på vårkanten så kommer vi se Högalid på en placering från mitten och uppåt i tabellen.

Nu möter vi vår gode vän Neumans nya lag på Lördag i form av Grimsta. Det ska bli riktigt trevligt. Tyvärr är det redan flera tunga pjäser från dagens viktoria som reda lämnat återbud till Grimstamatchen. Men men , det är som det är. Nu suger vi på dagens seger ett tag till.

Vi tackar Högalid,Publiken och domarna ( som förövrigt gjorde en jättefin insats ) för en god match.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0313 sekunder