Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Några kommer några går

Inlagd: 23 augusti 2012, kl 12:38

En uppdatering om vad som händer i Hammarbyhöjden säsongen 2012/2013

Här kommer en efterfrågad uppdatering på vad som hänt i vårt kära gamla lag vad gäller spelarbiten.

Det är med viss sorg i hjärtat som vi konstaterar att det nu är klart att vi tappar 2 st mycket omtyckta vänner samt kompetenta innebandyspelare iform av Conny Svensson och Daniel Neuman.

Om vi börjar med Conny så har han tackat ja till att bli huvudansvarig för Tyresö Ungdom(förra årets Tyresö FBC tillika ”farmalag” till TT i SSL) . Conny har saknat den ”riktiga” tränarbiten och även om man nu kan säga att han hade tränarrollen i Höjden förra året så vill Conny mer med just tränarbiten än att se ett gäng 35+ gubbar spela tvåmål en Onsdag i veckan. Vi förstår honom och önskar honom lycka till med att försöka ta upp Tyresö till div 1.

Vår vän Daniel Neuman, som ju spelat i flera år med oss i Höjden , flyttade till ett mysigt hus utanför Sigtuna för ca 1,5 år sedan. Tyvärr medförde denna flytt att han fick en alltför lång resväg till södra sidan och han väljer därför inför denna säsong att gå till ett lag lite närmare hemmet, och det laget blev Grimsta . Trots att Neuman endast spelade matcher(inga träningar) med oss förra säsongen gjorde han 35p på 20 matcher .Det är verkligen en poängspruta av rang vi tappar och vi kan bara gratulera Grimsta till en bra värvning.

Då Höjden spelar i samma serie som båda dessa lag tror jag det kommer bli väldigt intressanta drabbningar framöver.
Vi lyckönskar våra 2 vänner med deras nya utmaningar samt tackar för den tid dom förgyllt Höjden.


Inget ont som ej för något gott med sig. Vad gäller nyförvärvsbiten så kan vi konstatera att säsongen inte kunnat starta bättre än vad den nu gjort.

Då SB Innebandy ( våra träningskamrater från förra året) lagt sitt lag på is , är vi extremt glada över att kunna införliva 3st SB gubbar

+ Micke Gunnarzon . Tror inte det behövs ngn vidare presentation av Micke utan vi konstaterar istället att vi är extremt glada över att ha honom i laget.(Synd att Conny slutar , hade varit kul att köra en 40+ kedja med Hellström)

+ Micke Öhrström . Duktig Center som höll ihop trådarna i SB förra året. Fostrad i Farsta innebandy. Precis som sin polare Gunnarzon är han extremt jobbig att möta och verkar aldrig bli gammal på riktigt.

+ Kalle Ekman . Även detta en SB gubbe som valt att krita på. En speedig back som har bra skott. Endast 34 år så vi räknar med en 8-9 årig sejour i Höjden.

Sen har vi även lyckats signa 2st högoddsare som kommer göra att vi om ngr månader säger -” Neuman vem ?” :)

+ Jonatan Grip . Vår gamle vän , som spelat med oss tidigare i både Hammarby samt i Hammarbyhöjden , väljer att ”trappa” ner från Allsvenskan och är nu klar för Höjden.En poängmaskin som gör mål på alla sätt och vis.

+ David Blomberg . Ingen vi känner (ännu) men verkar hur skön som helst.Flera säsonger i SSL med AIK samt diverse andra klubbar. Även här tror jag att jag kommer få svårt att matcha dennes poängproduktion. Såg ut att trivas med Gunnarzon och Grip igår på träningen….


Vi hälsar alla dessa 5 hjärtligt välkomna till Hammarbyhöjden. Jag kan garantera att ni kommer trivas som aldrig förr och jag kan även lova att ni allihop kommer hitta nyfunna kunskaper inom ämnet Innebandy :)

Vi har ev ngr till intressanta spelare påväg in så håll utsikt på vår hemsida så ser ni vad som händer.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191882
Genereringstid
0,0313 sekunder