Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Höjden klart för div 2 nästa säsong

Inlagd: 25 april 2012, kl 16:51

Det blir Gubbinnebandy i 2.an även nästa säsong

Ni som trodde att det inte skulle bli ngn gubbinnebandy i div2 nästa säsong(Rosersberg,Karke,Jakan etc) kan nu andas ut.

Vi förlorade med endast ett mål mot Grimsta vilket innebär att vi behöll 2.a platsen i kvalserien vilket i sin tur innebär att vi är klara för fortsatt spel i div 2 nästa år.
Man var dock rätt orolig efter 10minuter i 1.a då Grimsta ledde med 3-0 efter att fått spela 5 mot 3 efter två, minst sagt, tveksamma ingripanden från dagens domarpar. Ska dock tilläggas att Domarna , liksom vi i Höjden spelade upp oss efter 1.a perioden.

Ärligt talat vete fan vad som hände i 1.a perioden.Vi såg ut som ett gäng lönnfeta nybörjare. Det kan delvis kanske förklaras med att vi inte hållt i klubban på 3 veckor då vi senast mötte Rotebro. Även fast vi i vanliga fall endast tränar Onsdagar så ser man ändå hur pass viktig den träningen ändå är.

Matchen var i överhuvudtaget en rätt avslagen och vänlig tillställning där Grimsta bitvis provade lite nya grejjer, bla att köra ngn form av helplanspress i vissa perioder,( Lycka till med det nästa år)… Annars svängde det frisk vad gäller initiativet i matchen. Vi hade galet många målchanser i 2.a perioden medans Grimsta pepprade sönder vår käre Tjompen i mål i 3.e , som då fick briljera och göra ngr fina saves varav en del såg smått omöjliga ut.

Annars var det mååånga tunga ben och hjärnor i vårt lag. Därför tur att en 38:a åring och en 40 åring ,Neuman och Hellström, var på ett sprudlande poänghumör dagen till ära.

Nu ska vi vila ett vila ett bra tag för att sen se över vilka eventuella nyförvärv som kan tänkas smygas in till nästa år. Vi ska även ha som mål att börja träna lite tidigare inför nästa säsongs första seriematch. I år tror jag vi hade vi 2 träningar i Skantullshallen innan vi hade seriepremiär vilket inte är helt optimalt.

Ha en härlig sommar allihop och tack för ännu en mycket trevlig och rolig säsong !Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191757
Genereringstid
0,0313 sekunder