Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Sista Kvalseriematchen bokad.

Inlagd: 16 april 2012, kl 16:16

Den 24/4 kl 20.00 i Väsbyskolan möter vi Grimsta i en direkt avgörande match om vilken division vi ska tillhöra nästa säsong.

Förutsättningarna är glasklara. 1.an och 2.an i kvalserien är direktkvalificerade till div2(kan ev dyka upp ngn extraplats,dock inget vi ska räkna med)

Vi har i nuläget lika många poäng som 3.an Rotebro, dock har dom redan spelat klart alla sina matcher. Rotebro har 4poäng och -6 i målskillnad, vi har 4poäng och +1 .Vi får alltså inte förlora mot Grimsta med fler än 6 mål så kommer vi 2.a . Förlorar vi med 7 mål är vi rökta då Rotebro går om oss.
Som ngn smart person skrivit i vår gästbok, en WO förlust för oss räcker ju då man förlorar med 5-0 . – ”Tack för tipset ” tänkte jag och ringde imorse upp till förbundet för att lämna WO till Grimsta matchen.

Jag kände redan efter 10sekunder av samtalet att vi inte förstod varandra, ”Osportsligt” och ”Uteslutning” var ord som jag fick kastat i ansiktet på mig. Eftersom jag spelar i Hammarbyhöjden bad honom förklara vad ordet ”Osportsligt” betydde, har nämligen aldrig kommit i kontakt med det ordet förut.

Hursomhelst så blev kontentan av samtalet att om vi inte vill bli uteslutna ur hela seriesystemet så måste vi spela av den där matchen mot Grimsta.

Vi vet vad som gäller då gubbar…Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191881
Genereringstid
0,0117 sekunder