Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

kryss i 2.a kvalmatchen

Inlagd: 4 april 2012, kl 12:48

Hungriga Junisar i Rotebro-Höjden 3-3

Man förstod redan i 1.a bytet hur hårt Rotebro skulle sälja sig denna match. Deras stjärna och Lagkapten Jepsson med sina 32kg, fullkomligen hoppar med huvudet före in i en närkamp med våran 87kg muskler Jocke, och vi var alla förvånade att han inte gick mitt itu i den situationen. Istället ställer sig den gode Jepsson upp blixtsnabbt, tar upp sin klubba och fortsätter jaga bollen.. Så helt sjukt ut.

All cred till Rotebro för sättet dom jobbar på, väldigt imponerande.Dom spelade varje byte som om det vore deras sista.
Jag tror dock vi i Höjden hade liiite hetare chanser överlag men i slutändan kan nog ingen ifrågasätta det oavgjorda resultatet.

Domarna gör en mkt bra insats, förutom ngn tveksam utvisning åt vardera håll höll dom en hög och jämn nivå hela matchen.OCH det gick att snacka med dom på ett bra sätt.

Ser ut som om det kommer bli ett getingbo vilka 2 lag som går upp direkt upp till div 2.(kan ju bli fler) .Vi har iaf vår sista match den 24.e April mot Grimsta och således allt i egna händer vad gäller den biten. Vi kan faktiskt bli helt klara innan det om vi har flyt med resultaten(bla att Rotebro tar max 1poäng till på deras 2 kvarvarande matcher), dock är det inget vi ska räkna med utan istället se till att formera våra trupper på ett bra sätt till den sista matchen.

Nu vilar vi oss i form fram tills dess. Vi kommer ej ha ngn mer träning, ev kanske vi försöker boka in en mindre träningsmatch eller så.

Glad Påsk på er alla !

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0313 sekunder