Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresul torsk mot Högalid

Inlagd: 12 mars 2012, kl 13:00

Högalids IF-Hammarbyhöjden 5-4

Blev tyvärr , om dock en hedersam förlust mot Högalid med 5-4 på Söndagsmorgonen.

Högalid börjar bäst och sätter sina chanser i 1.a perioden och tar ledningen med 3-0 medans vi inte riktigt är med i svängarna, dock lyckas vi få ett mål i PP innan pausen.

I 2.a perioden spelar vi riktigt bra men har inte det där riktiga flytet när väl målchanserna dyker upp, vi är nära 3-3 flera gånger med Högalid får istället göra 4-2.Neuman gör 4-3 innan sista perioden ska börja.

Att vi inte lyckas vinna med alla dom chanser vi har i 3.e är rätt irriterande , Högalid gör 5-3 på en spelvändning , dock lyckas vi göra 5-4 genom Hellström och då är det hela 7min kvar. Vi har press och vaskar fram chanser om vartannat men lyckas inte få in bollen.

En match som hade kunnat sluta hur som helst men där Högalid drog det längsta strået idag. Tyvärr var domarnivån inte riktigt vad vi varit vana vid dom senaste matcherna och det var missnöje från både Högalids och Höjdens håll på den punkten.

Vi gratulerar Högalid och Coach Calle för ett säkrat kontrakt till nästa års div 2 . Ett litet glädjeämne för oss i Höjden var att Lidingö torskade igår mot Tyresö vilket innebär att vi nu är helt klara till att iaf få kvala oss kvar till nästa års div2, och sista matchen mot Lidingö om 2 veckor således blir helt utan betydelse.. alltid ngt .

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191758
Genereringstid
0,0332 sekunder