Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Torsk mot Vendelsö

Inlagd: 20 februari 2012, kl 16:59

Hammarbyhöjden-Vendelsö 5-8 Grinigt värre.

En tråkig och väldig onödig förlust då vi, sett över hela matchen ,faktiskt var det bättre laget.
Vi åkte på pumpen med vår egen medicin, Vendelsö spelade väldigt disciplinerat medans vi hade det bitvis svajjigt och blev brutalt straffade när vi gjorde misstag.

Börjar annars bra då Conny gör mål på straff i början av 1.a . Sen utbyts det chanser och mål om vartannat fram till början av 3.e då Vendelsö får göra ett litet ryck genom alla sina PP.

Vi åkte på många utvisningar idag , tom när vi gjorde mål blev vi utvisade och inte då för ngn så häftig grejj som att Neuman drog av sig tröjan när han hängde kasse utan istället för att i all sin glädje över målet råkar peta till en kille i Viken med klubban och åker då på en 2.a för hårt spel.

Vi får ta på oss att vi kanske inte var på topp idag, varken spelmässigt eller mentalt. Vi gjorde det väl i ärlighetens namn inte alltför lätt för domarna att göra sitt jobb denna match, dock ska det vidhållas att
,med neutrala ögon sett, så hade tyvärr domarna en mörk dag idag. Då ska det tilläggas att detta domarpar dömde oss för ngr veckor sedan mot Jakan och då var dom i det närmsta felfria.
Alla har dåliga dagar , vi liksom domarna hade det igår och man ska komma ihåg att det kan vara en väldigt otacksam uppgift att ibland döma ett gäng halvt avdankade innebandylirare som har andnöd 10min in i 2.a per.
Hursomhelst så ber vi uppriktigt om ursäkt ,både till publik,domarna samt Vendelsö för vårt uppträdande under och efter matchen.

i Matchen så var förövrigt Vendelsös stjärna Goldmeyer bra, (hoppas det gick bra med jacket i pannan) , samt att som alltid, vår vän lill-stoffe i Viken målet gör halvt akrobatiska räddningar när han möter oss.Bäst i Vendelsö var dock (tyvärr) vår Höjden bekanting ”Vh-fille” , han verkar ha kommit ur fördärvet på ett bra sätt som vi i Höjden medvetet drog ner honom i när han spelade här i 2 säsonger.

Islossning för våran Jocke var total den här matchen. 2+2+2 ?? (2mål,2ass,2utv) blev det från hans sticka. Lill-Lasse var också bra på backen.

Nya tag nästa vecka mot Bele, vi har fortfarande allt i egna händer för att undvika kval , vore hur skönt som helst om den drömmen infriades…Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191881
Genereringstid
0,0195 sekunder