Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat Höjden-Rosers 4-2

Inlagd: 16 januari 2012, kl 08:56

Vinst mot Rosersberg.

Returmötet mot Rosersberg ,på den perfekta matchtiden 17.15, slutade tillslut med vinst för Höjden med 4-2 .

Det var verkligen sjukt jämnt ända in på målsnöret och det var inte förren det endast var 1 sekund kvar av matchen som Neuman kunde lägga in bollen i öppen kasse.

Matchen i övrigt präglades annars av stort bollinnehav för Rosersberg medans vi låg och skyddade vår halva av planen.Vår räddning denna afton , förutom en storspelade ”Tjompen” i mål, var att vi kunde rulla på 3 kedjor och 2 backpar, vi hade ALDRIG orkat annars.
Dom unga och snabba Rosersbergarna sprang så mkt så man såg dubbelt ibland.

Vårt 1-0 mål var ett av dom konstigare man upplevt under sin låååånga innebandykarriär. Deras back har bollen i eget hörn och Neuman kliver upp och ska stressa lite , varpå deras junisback ser helt skräckslagen ut och drar iväg ngn form av dragskott mot eget mål rakt upp i nättaket bakom en förvånad målis. Såg helt sjukt ut dock så var det bara att tacka och ta emot, gratis är gott…

Vi gör även 2-0 innan periodpausen, detta på en av få spelvändningar som bjöds under matchen.
Roserberg gör 2-1 i 2.a perioden genom sin stjärna och lagkapten Ahlm, mkt mer händer inte i mellan perioden.

I 3.e gör Rosersberg 2-2 genom ett skott i samband med frislag, dock så lyckas vi replikera rätt omgående genom att Tolf får på ett bra skott i bortre på pass av Conny. Då är det typ 10min kvar av matchen vilket = en 10 min lång press av Rosers.
Vi lyckas dock på ngt underligt sätt hålla undan matchen ut, den farligaste chansen får Rosers när dom plockat målvakten och det är typ 30sek kvar , då trampar den duktiga forwarden i Rosers Swahn in i banan och drar på ett skott som dom flesta nog tror ska gå in, dock ser vår kära målvakt bollen i sista sekunden, liggandes som ett streck i luften lyckas han rädda och tippa bollen utanför sargen.Galen räddning…
Sen får Neuman kröna aftonen genom att göra ett av sina enklare mål i karriärren när han kan peta in 4-2 i helt öppet mål.

Hela laget gör en fullbordad insats idag och man vill ge alla i laget cred för det enorma jobb som man la ner denna match.Speciellt försvarsarbetet där vi alla var delaktiga. Det var ngr som höjde sig över mängden, redan nämnda Tjompen i mål var vår stora matchvinnare, frilägen och närskott, det gick knappt att göra mål på honom idag. Våra 2 backpar för dagen : Bertilsson/Birnik och Conny/Tony gör ett storstilat jobb, speciellt den sistnämnde av dom hade knappt ett misstag på hela matchen.

Vad gäller domarinsatsen så var det en av dom bättre i år, det tror jag även Rosers håller med om. Dom kompletterar varandra på ett ypperligt sätt och dom höll en hög jämn nivå hela matchen igenom, ngt som vi spelare uppskattar oerhört.
Dessutom gick det att hålla en bra kommunikation med dom matchen igenom.

Rosers tillhör toppen av den här serien, dom har ett ungt mestadels talangfullt lag som kommer sluta topp 3-4 när serien är slut i Marsmånad.

+ Vet inte om jag ngnsin varit med om att vi endast släppt in 2 mål under en match…
+ Vi har 7 matcher i rad nu utan förlust…


Vi tackar Rosers och dess tillresta supporterskara samt domarna för en väl genomförd match.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0156 sekunder