Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat Jakan-Höjden 5-6

Inlagd: 8 januari 2012, kl 18:10

Tung vinst mot Jakan...

Jämnt värre.

Förutsättningarna inför matchen var klara. Vid en ev vinst skulle vi i Höjden ta klivet upp ovanför kvalstrecket. (dock har Tyresö en match mindre spelad).

Hursom, vi var 11st tappra utespelarsjälar, plus vår käre målvakt som skulle försvara Höjdens färger denna viktiga match. Det är inte optimalt att möta Jakan och endast kunna mönstra 2 femmor, men sjukdomarna härjar friskt nu i allmänhet , inte bara för oss i Höjden , så det vara bara att bita ihop och köra.

Matchen börjar med att Jakan får göra mål i första bytet, inte riktigt den inledning vi ville ha, dock lyckas vår stjärna Neuman göra mål när det är 5min kvar av perioden, ett resultat vi trodde skulle stå sig till pausvilan , tyvärr när det är 4sek kvar så blir vi för slappa och Jakan får göra 2-1.

2:a perioden börjar lite trevande, Jakan har mest boll men vi är inte helt ofarliga i våra spelvändningar, dock är det Jakan som ökar på till 3-1.

Sen händer en rolig grejj, Jocke vill sitta och hämta andan ett byte varpå Birnik tar ett stödbyte på Jockes plats och vips 10sek senare ligger bollan i Jakans mål efter det att Birnik klivit in och lossat bössan från backplats.

Vi gör även 3-3 innan perioden tar slut, återigen är det Neuman som lyckas hitta en lucka i bortre hörnet på "Löken" i Jakans mål.

Spel på 2 femmor ihop med 3.e perioder brukar inte vara en vinnade combo i Höjden men satan vilken start vi får i 3.e perioden, vi gör 2 sjukt snygga mål inom loppet av 1 minut och leder med 5-3 . Inte helt rättvist kanske. Dock tar Jakan över TOTALT närmsta 10minuterna. Dom har 90% bollinnehav och det känns som det är bara en tidsfråga till 4-5 ska komma , och det gör det. En av Jakans duktiga juniorer Aronsson drar upp den i bortre klyk och 4-5 är ett faktum.
Det går ytterligare ngr minuter och Jakan ligger på och 5min senare får dom utdelning för allt sitt slit, 5-5 på tavlan och det är hela 9minuter kvar.

Nu kommer vi lite mer i in matchen igen och får andas lite, dock kommer Jakan tillbaka ngr minuter senare och fullkomligen bombarderar vårt mål med skott, dock har Tjompen i kassen hittat ngn form av momentum och räddar allt, Jakan har både dubbel och trippel chanser men Tjompen står i vägen.
Vi tar timeout när det är 2,5 min kvar i ett försök att bryta av Jakans tillfälliga dominans samt formera våra styrkor för sista minutrarna.

Conny går upp som forward med Puunberg och Neuman, på backen kör vi Jocke och Tony. Inget av lagen är nöjda med oavgjort och Jakans fortsätter sätta press på oss, och då händer det som alltsom oftast händer när ett lag haft många chanser och mycket boll, Höjden har precis blivit räddat av sin målvakt som räddade 2 skott i rad från nära håll , det blir en mindre spelvändning av detta vilket slutar med att Conny serverar Puunberg som stänker upp den i nättaket med endast 1,5 min kvar.. Nästan så man led lite med Jakan i detta läge.

Jakan försöker få till ytterliggare en kvittering med att ta ut sin målvakt, dock lyckas vi hålla undan och bärga en sjukt skön ,dock kanske lite orättvis seger , med 6-5 .

Sjukt starkt att vi lyckades vinna en dag som denna, många borta samt av vi endast var 11 gubbar. Vi sliter på ett föredömligt sätt idag och det var många som förtjänar att nämnas.

Tjompen i mål har redan nämnts för sina spektakulära räddningar, speciellt i 3.e.

Undrar om ändå inte matchens lirare var Puunberg.Trots att han var tvungen att städa konstant efter sina forwards idag lyckas han ändå vara delaktig i det mesta med många bra mackor och avslut PLUS att han fick avgöra detta tillslut. Riktigt starkt.

Gör man 3+1 så förtjänar man också ett omnämnande, Neuman är en poängspruta av rang.

Vad gäller Jakan så tycker jag dom borde kunna undvika kvalplats med det här laget, dom är bra och är tunga att möta, jag hoppas och tror att när vi summerar den här serien så ligger Jakan och Höjden från plats 8.a och uppåt.

Nu 6 raka utan torsk för Höjden !!! Rekord ?
Nu hoppas vi att ngr av sjuklingarna kommer tillbaka till nästa match och att vi kan få ihop en träning på Onsdag.

Vi tackar Jakan och dess trevliga ledare och Kapten samt det , för dagen, mycket bra domarparet för en bra match.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191881
Genereringstid
0,0117 sekunder