Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 12 december 2011, kl 09:46

Hammarbyhöjden-Offensiv Lidingö 8-8

Om man ska försöka sammanfatta den här matchen hade man behövt göra noteringar under matchens gång för det är stört omöjligt att komma ihåg allt som hände…

Det börjar iaf med att domaren blåser igång matchen(dock i våra huvuden var vi fortfarande kvar på obaren från i fredags). Man fattar inte riktigt vad som händer, det smäller från alla håll och kanter och Lidingöspelarna springer runt som dopade små smurfar, pang, pang ,pang, 5-1 ligger vi under med efter 1.a perioden efter en överkörning från Lidingös sida som saknar motstycke.

I periodpausen pratar vi om att inte göra det här till en pinsam procedur. Inte därför helt optimalt när våra gäster ökar på till 6-1 precis i början av 2.a.

Sen händer något som även det saknar motstycke under våra år som vi haft vårt kära Hammarbyhöjden. ALLA vaknar till liv och vi börjar lira utav bara den. Vi fullkomligen bombarderar Lidingös stackars målvakt med allt vad vi har.
2-6,3-6,4-6,5-6,6-6,7-6,8-6… Vi gör 7 raka mål !! varav 3 el 4 är i PP (ett är iaf i boxplay). Jag tror inte jag var ensam om att tro att nu har vi vunnit, tror tom Lidingö spelarna trodde det.

Dock tyckte dom 2 rättskiparna för dagen att -” så kul ska vi inte ha” . Alltså, jag har aldrig varit med om att ngn blir utvisad för ”hög klubba” när man står längs med motståndarnas förlängda målinje i offensiv zon.Okej om det var farligt spel men så var det inte.
Jocke åker iaf på denna helt felaktiga utvisning och självklart gör Lidingö mål i det efterföljande PP’et. Sen får dom ytterligare ett PP på en korrekt utvisning av vår vän Tysk, självklart gör dom mål då också. Då är det ca 2 min kvar av matchen.

Så stannar iaf denna galna match och slutresultatet skrivs till 8-8.

Man kan ju gräma sig över att vi inte lyckades knyta ihop säcken när vi gick upp till 8-6. MEN, vi ska vara sjukt glada över vår upphämtning som vi gjorde i 2.a perioden, det ska egentligen inte gå.

Man kan konstatera att Offensiv Lidingö besitter mycket kompetens i ett flertal spelare, det är för mig ett mysterium att dom inte plockat fler poäng än dom gjort hitills. Dom kanske haft liknande oflyt precis som vi har. Vi i Höjden tycker ju att vi ska egentligen ska leda den här serien efter dessa 10 omgångar :) .

Ska man lyfta fram ngr idag så är Tysk och Tolf dom första jag kommer att tänka på. Herregud vad dom snurrade med Lidingöspelarna i 2.a perioden, Tolfs mål i boxplay var så snyggt så man höll på och smälla av. Tysk snurrade och bågade och gjorde tillslut 2+2.
Även Hellström gjorde ngr sjuka grejjer och fick göra 3poäng idag. Neuman gjorde också 3 poäng,då hade halva matchen gått, sen fick han matchstraff för att ngn glömt skriva upp honom i protokollet :) .

Vi tackar Offensiv Lidingö för en bra match samt önskar dom lycka till framöver. För oss väntar serieledarna från Vallentuna på Söndag, då blir det åka av.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0313 sekunder