Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 5 december 2011, kl 11:37

Hammarbyhöjden-Högalid 5-5

Söndagsmatch mot en av favoriterna till seriesegern ,Högalid .

Vi visste innan att det här skulle bli en sjuhelvetes jobbig match att spela, Högalid är det bäst tränade laget i serien(förmodligen även div1 inkluderat,medans vi är det sämst tränade laget från SSL-Korpen). Vi var beredda på ett krig direkt från första tekning. Det var därför ett mycket förvånat Höjden som efter 9-10 min i 1.a kan konstatera att vi fullkomligen kör över Högalid. Spelmässigt så rullar vi på sjukt bra,Högalid hänger inte alls med, dom börjar gnälla på domarna tämligen omgående, vi släpper boll i rätt lägen och kommer till hur många avslut som helst. Ribba, stolpe etc. Vi vinner tom på Högalids egen medicin dvs närkampsspelet och försvarsspelet.

Tyvärr lyckas vi inte förvalta alla våra chanser i perioden och vi går till pausvila med ”endast” 1-0 i vår favör.Tysk gör målet i PP.

Om vi ägde 1.a per så var det ombytta roller i 2.a. Vi uppträder virrigt och ostrukturerat medans Högalid börjar komma igång med sitt malande som dom är bra på. Dom vårdar bollen , använder sig av alla spelar på planen, dom får långa anfall på oss vilket blir frustrerande i slutändan. Även om dom inte alltid kommer till så supergiftiga avslut så är det jobbigt att möta ett lag som är så duktiga på att hålla bollen som Högalid är. Konstigt nog slutar ändå perioden 2-2 vilket vi verkligen ska vara glada för. Våra två mål i perioden är mest tillfälligheter, Helström lyckas trycka dit en förlupen boll samt att Tolf lyckas med en dragare från hörnet som nog Högalids målis borde tagit. Tjompen får även briljera med några fina saves i perioden även om han får ta på sig Högalids 1-1 mål.

I 3.e perioden är det fortfarande Högalid som håller i taktpinnen även om vi lyckas jämna ut spelet ngt. Även fast vi mönstrade 3 kedjor och 2 backpar kändes det som om vi började tröttna lite i 3.e . Var en rätt ”rolig” sekvens då vi har PP men inte fick låna bollen på 1 minut utan vi sprang och jagade sjukt jobbiga ”Kurden”(Högalids kapten) som trötta gamla tomtar över hela banan.

Högalid gör 3 raka mål, varav ett är ett självmål av oss och tar således ledningen med 5-3 . Som tur är lyckas Conny reducera till 5-4 endast 30 sek efter Högalids 5-3 mål. Vi går nu ner på 2 femmor i ett försök att få till en kvittering och det som sällan händer lyckas vi faktiskt med denna match, nämligen att göra mål när man tagit ut målvakten. Riktigt skönt när Hellström trycker dit kvitteringen till 5-5 med endast 1 min kvar.

När man summerar den här matchen kan man konstatera ngr saker. : 5-5 var ett rättvist resultat, förstår dock Högalid att det känns surt att släppa in ett mål i slutminuten. Att återigen Tysk utmärkte sig på ett bra sätt. Att Hellström gjorde ngr sjuka grejjer och var förmodligen planens bästa spelare. Att Neuman gjorde endast en ass samt en mängd missade lägen för vår skyttekung.

I Högan var det i huvudsak laget som var bra , även om redan nämnde ”Kurden” nog var den som glänste mest .

vad gäller domarna skötte dom sig bra,det var lite virrigt från deras sida i slutet men som helhet en mkt väl genomförd match.

Vi kan konstatera att vi nu är obesegrade 3 matcher i rad ! Och mot bra motstånd dessutom, Bele, Salem och då Högalid.


Vi tackar Högalid och deras ledare för en bra match. Det var ett träningspass för oss gamlingar utan dess like :) .Har tom ont i örsnibbarna idag...

Syns på Onsdag allihop .


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0156 sekunder