Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 28 november 2011, kl 08:58

Salem-Hammarbyhöjden 6-7

Vi lyckades med bedriften att, på bortaplan, vinna över Salem med 7-6 .

Dagen startade dock inte så bra då vår stjärna Neuman var tvungen att kasta in handuken och ej kunde vara med. Dock så kom Lundberg direkt från flygplatsen till matchen, 6 min in i 1.a perioden byter han om och hoppar in. 2 viktiga kassar blev det från Lundbergs klubba denna dag.

Segern grundlades i den första halvan av matchen då vi 10 min in i 2:a perioden leder med 6-1.
Vi gör tom 7-1 i början av 3:e, genom ett mycket snyggt mål av Tysk, och alla , inklusive mig själv, tror att det här självklart är stenklart. Dock början Salem en frenetisk upphämtning och gör hela 5 mål på drygt 10 min.
Ack så fel man har om man tror att Salem endast är bröderna Khan, dom har många väldigt duktiga och hungriga Juniorer och det är dom som jag tycker utmärker sig i 3.e perioden.Speciellt en av dom Samiel Fseha tycker jag gör mycket bra ifrån sig,en mycket duktig innebandyspelare samt en god sportsman.Det är när Samiel gör 6-7 och det är 3 min kvar som det blir riktig nerv i matchen men med både tur och skicklighet lyckas vi hålla undan ända till slutet.

Ett av målen, tror det var 5-7 målet, var helt sjukt att domarna godkände, killen sveper iväg ett dragskott direkt på frislag och alla tror att det självklart inte kommer godkännas. Tyvärr vägrar domarna att inse sitt misstag, ena domarens motivering var att en av Salems forwards visst lagt upp bollen, med foten , till han som sköt. Är det inte fotpass då ? . Sjukt irriterande var det iaf och hade vi torskat pga det här hade jag gjort allt som står i min makt för att få dom avstängda för en lång tid framöver :) . Att dom sen dessutom har mage att visa ut vår gode Tony för protest mot domslut i samband med målet visar på extremt dålig känsla. Hursom, förutom dom här två rent ut sagt idiotiska domsluten skötte sig domarna mycket bra matchen igenom.

Vi vinner mot Salem tackvare ett bra ,enkelt ,solit försvarsspel där vi jobbar som ett lag samt att vi återigen kan rulla på 3 kedjor vilket är en förutsättning för att vi ska orka.Tysk gör sina bästa match för i år , sen var det ju en fröjd att se Bergström tillbaka i action, han har varken tränat eller spelat match på 3 månader men kommer loss till den här matchen och dagen till är tom hänger en kasse. Vill även nämna vår käre målis som gör ngr , både medvetna men även ngr omedvetna räddningar när det börjar blåsa kring vårt mål i 3.e.

Man kan ju fråga sig hur många matcher i år som dom förövrigt mycket duktiga bröderna Khan endast kommer ha gjort en poäng ihop efter en match ??? Inte många tror jag, nu var det ioförsig inte deras dag idag, speciellt storbrorsan Khan hade det rätt tungt.

Nu ser vi till att masa oss ner till träningen på Onsdag samt ser fram emot en förhoppningsvis trevlig match mot Högalid nästa helg.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191758
Genereringstid
0,0137 sekunder