Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 21 november 2011, kl 10:15

Hammarbyhöjden-Bele 5-5

Vilken match som utspelades sig i Västertorpshallen denna eftermiddag.

Att möta ett fulltaligt Bele med spelare somLinder,Börjesson,Malmqvist,Blomberg,
Larsson mfl samt ett gäng duktiga ”junisar”, som blivit ett år äldre och bättre är inte det lättaste.

Vi fick se ett Höjden som var mer taggat än ngnsin i år. 1.a perioden är den bästa på hela säsongen , vi spelar snabbt och enkelt samt rullar runt på mkt folk.Vårt backspel var en fröjd, resolut och tungt spel men ändå snabbt bolltempo varierat med bra långbollar.
Bele har svårt att skapa några egentliga målchanser genom perioden men lyckas ändå peta in ett mål genom , för dagen, Beles bästa spelare Björne.

I 2.a perioden blir det mer jämt fördelat av bollinnehav och målchanser. Bele har vaskat om lite vilket gör att dom höjer sig ett snäpp. 2.a per slutar 2-2 efter att Jocke !!! och Neuman gjort varsit mål för Höjden samt Björne(hans 2.a) och Thern målat för Bele.

Ledning med 2 kassar inför sista per då Bele får en drömöppning när dom tillåts göra mål på ett skott som jag tror ”Tjompen” är lite besviken på att han inte tog. Dock ska det tilläggas att i 2.a och 3.e perioden gör vår kära målvakt ngr rikitgt spektakulära räddningar som tom motståndarcoacherna var imponerade över efter matchen,

Det står 5-4 till oss när det är 2 minuter kvar. Då tar , för dagen, det mycket bra domarparet en högst tveksam utvisning vilket tyvärr Bele utnyttjar på bästa sätt.Kvitterat 5-5 vilket blir slutresultatet.

Det var var iaf riktigt kul att lira och det syntes på oss alla.Vet inte var det berodde på att alla var så taggade idag. Kanske är det som Neuman sa efter matchen -” det måste till att vi möter lag där vi känner till ngr av motståndarna och som har ngr profiler, vi kan inte möta lag som är uppflyttade och okända och som inte har ngr stjärnor” .. Kanske är det så enkelt

Apropå stjärnor så lyckades vi hålla dom flesta av ovan nämnda Bele profiler borta från poängprotokollet. Det verkar som det blåser ”nya” vindar i Bele nu, junisarna får mer plats och speltid än förr och när Bele gick ner på folk var det många av dom unga som fick förtroende av Tårtan och Björne. Hursom, ett sjukt bra lag har iaf Bele och jag kommer bli mäkta förvånad om dom inte hamnar på ngn av dom två första platserna när vi summerar denna serie i Mars.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191882
Genereringstid
0,0156 sekunder