Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 2 oktober 2011, kl 13:54

Rosersberg-Hammarbyhöjden 7-6

Match mot en av seriens nykomlingar, Rosersberg, som vi förövrigt inte visste ett dugg om förutom att dom vann div3 norra i stor stil förra året.

Vi börjar matchen på 2 hela femmor då vi tyvärr inte hade tillräckligt med folk tillgängligt för att starta på 3 kedjor vilket vi gjorde förra matchen.

Matchen börjar med att Vi rullar boll riktigt fint den första halvan av 1.a per , och vi får snabbt utdelning då Lundberg smackar upp den på pass av Tysk.

Rosersberg vaknar till liv efter vårt ledningsmål och kvitterar tämligen omgående.

Det var tätt och jämnt mellan lagen , både reslutatmässigt samt på planen hela matchen och det är först i slutet på 3.e per som ngn av lagen får en 2måls ledning för första gången i matchen. Detta får då Rosers då en av deras duktiga forwards bågar in och skjuter ribba in . Vi lyckas få in en reducering till 7-6 , dock stannar det där och vi lyckas tyvärr aldrig få in en kvittering.

Efter matchen igår kändes det som en jäkligt sur och onödig torsk, dock idag när man fått lite perspektiv på saker och ting så var det nog på det hela taget rättvist att Rosers tillslut vann. dom hade ju 2-3 skott i ribba/stolpe bla.

Jag tror Rosers kommer klara sig kvar i serien utan problem, dom borde hamna ngnstans i mitten av tabellen . Ett bra lag med ngr stycken mycket kompetenta innebandyspelare, med bla deras Kapten i spetsen.

Matchledigt nästa helg sen är det dags för en annan nykomling då Grimsta kommer på besök.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0156 sekunder