Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vinst mot Jakobsberg

Inlagd: 26 september 2011, kl 09:51

I vår första hemmamatch för säsongen lyckades vi med bedriften att för första gången vinna över Jakan . Segersiffrorna skrevs tillslut till 6-5 efter att Neuman gjort 2 mål med mindre 10 min kvar.
Var dock orolig när matchen skulle dra igång då vår uppvärmning var i det närmsta obefintlig . Vår kära målvakt kom på 25min innan matchstart att han glömt sina benskydd hemma… Hem och hämta dom och kom tillbaks 3 min innan matchen drog igång.
Vi spelar, trots det, väldigt bra i 1.a per,vi rullar på 3 hela kedjor från start vilket inte hör till vanligheten. Dock går detta ut över våra kära backar i laget. Vi startar nämligen endast på 3st backar,: Jocke,Tony och Christer S som gör en imponerande insats denna match.

Blir lite hetsigt i 3.e perioden, Jakan får press på oss plus att vi gnäller lite på domarna, vi går ner på 2 femmor och lyckas tillslut rida ut stormen. Jag tycker , med helt neutrala ögon, att resultatet var rättvist i slutändan.

Alla gör en imponerande insats idag,vi kämpar och sliter som djur, Dock tycker jag det var ngr som höjde sig över mängden. Våra redan nämnda 3 backar med sitt resoluta och lugna backspel. Sen är det sjukt kul och se att Tysk har börjat få tillbaka speeden i sina spinkiga ben och fick kröna dagen med att göra mål igen.
MickeE gjorde sin första match för i år och han gjorde allt rätt förutom just mål.

Jakan är tunga och möta, nu har dom även kryddat sitt lag med ngr riktigt giftiga forwards, Jag är rätt säker på att när vi summerar den här säsongen så kommer vi hitta Jakan på den övre halvan av tabellen.

Vad gäller domarinsatsen så var den som vanligt heeelt fläckfri när Karke /Eriksson dömer. Fick jag välja skulle jag vilja ha dom varje match , vet att Karke/Eriksson vill detsamma (om Tolf,Jocke och Neuman skulle byta lag)J .

Nu laddar vi för träningen på Onsdag, tror SB kommer vara rejält revanchsugna då dom åkte på dyngtorsk mot Vaxholm i helgen.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191881
Genereringstid
0,0313 sekunder