Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat Träningsmatch

Inlagd: 26 augusti 2011, kl 09:05

Vaxholm-Hammarbyhöjden 5-6
(1-2 2-2 2-3).


Träningsmatchen borta mot Vaxholm slutade lite överraskande med vinst för Höjden med 6-5 efter det att Lasse stänkte dit den med 11 sek kvar.Vi ledde med 5-4 när det var 45sek kvar då helt plötsligt min hjärna gick in i dimman och var direkt orsak till att Vaxholm kunde kontra in kvitteringen.

Man märker på vissa i laget :) , att vi inte hållit i klubban sen i Mars, det hoppas och fipplas med bollen mer än vanligt på sina håll, då är det ÄNNU viktigare att vi spelar ett bra disciplinerat försvarsspel,vilket vi allt som oftast gjorde i går, riktigt skönt att se…

I matchen har Vaxholm har mer boll än oss , samt lite hetare chanser men vårt nyförvärv i mål Thomas visar sin klass direkt i denna match. Stor eloge också till dom 2 SB samt 2st provspelare som ställde upp och körde i Höjdens färger igår, ni gör det jättebra.

Hoppas och tror att Vaxholm,denna säsong, kommer vinna Div 3 Norra och ta klivet upp till 2.an igen. Nu var det väl ngr i Vaxholm som i ärlighetens namn inte kom upp i normal standard igår bla JeppeG ,Mildenberger och Rydberg men dom har dock ett bra lag som garanterat kommer fightas om dom 2 första platserna i sin serie i år .
Vad gäller domarinsatsen så märkte man att det var första gången den här säsongen som dom höll i pipan… Skämt åsido, som alltid är det en ynnest att få ha Karke/Eriksson som domare, även om dom heeeelt felaktigt dömde ett mål till Vaxholm(den var aldrig inne!)


Träning på Onsdag !

/19,59


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191880
Genereringstid
0,0117 sekunder