Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Nu börjar träningarna.

Inlagd: 22 augusti 2011, kl 16:18

På onsdagen den 24.e Aug kl 21.00 går Hammarbyhöjden in i hall.

Nu låter det kanske som om vi kört uteträningar fram till nu, och att vi byter detta mot inomhusträningar, så är ej fallet. Vi börjar helt enkelt att träna på onsdag.
Nytt för i år att vi kommer dela tid med SB, en förhoppningsvis bra lösning då båda dessa lag har haft problem med att få ihop folk till träningarna(SB tränade inget alls förra året och vi tränade typ varannan onsdag). En kanon lösning för oss båda helt enkelt.
Vi har presenterat 2st nyförvärv hittills men har stora förhoppningar om att göra klart med minst 2st välmeriterade spelare till inom en snar framtid.

Vi har i stort sett samma trupp som förra året .Dock är det helt klart att 2st spelare lämnar. Lill-danne har tyvärr fått lägga klubban på hyllan då hans skador sätter stopp för fortsatt spel. Sen har Filip Gander alias ”Äckel” lämnat, han har fått sparken från Höjden för 3.e gången på 4 år. Rekord ?

Vi har även 2st grymma lirare som ännu inte bestämt sig hur dom gör denna säsong : Puunberg och Rulle , dock är det min och allas förhoppning i Höjden att båda dessa väljer att fortsätta.

Nu ser vi fram emot en ny härlig säsong med förhoppningen att knäppa några junislag på näsan samt härliga träningar mot gubbarna i SB.

/19.59


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191879
Genereringstid
0,0156 sekunder