Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 26 september 2010, kl 10:59

Bragden i Salem.

Vissa segrar ar skönare än andra, och det har var en sån seger... Vi kommer till spel med endast 11 utespelare varav en av dom är Leo Svanberg som inte  riktigt ar bra i sitt knä ännu. När dessutom Tysk blir söndertacklad i 3.e bytet och blir tvungen att kliva av var man ju inte direkt munter... Leo går iaf in på Tysks plats och gör det sjukt bra, en assist blev det från den "gamle" poängkungen idag .

Salem , som hade 19st utespelare reggade till denna match, äger självfallet mest boll medans vi ligger på försvar och får rikta in oss på kontringar.
Matchen börjar iaf med att vi tilldöms en straff, en mkt riktig sådan, då Tolf blivit upphakad i skottögonblicket. Vi har nu ÄNTLIGEN hittat en straffläggare i höjden då Tolfs straff var huuuur iskall som helst.

2.a per börjar med att vi blir lite slöa i defensiven vilket leder till att Salem får kvittera med ett skott utifrån. Sen kliver mannen in som endast gjort en innebandyträning iår i handlingen.. Lasse är glöööödhet och stänker in 2 kassar inom loppet av 5 min, Ena kassen var hur grym som helst. Han smaskar dit den på volley i bortre... Alla på vår bänk började garva...

Vi leder med 4-2 infor den tredje per vilket gör att Salem vaskar om i sitt lag och bänkar bla sin stjärna Zirath(som förövrigt inte hade en av sina bättre dagar,delvis pga att vi låt tätt tätt på honom konstant). Detta leder iaf till att Salem gör 2 mål i början av tredje och ställningen är 4-4 tills det är en minut kvar. Då drabbas Salem av en solklar utvisning då Tolf blir massakerad av deras back framför mål. I det efterföljande pp´t så gor vi 5-4 efter 3 sek ...
Salem satsar nu allt framåt och tar bla ut målvakten i jakt på kvittering men vi lyckas hålla ut.

Så grymt skön seger och man blir nästan tårogd nar man ser hur alla sliter för varandra idag.Att vi har så många borta men ändå lyckas vinna är en bragd..

Några som bor nämnas ar Lasse, som stänker in 2 kassar och såg riktigt het ut. Gander gör det sjukt bra som back.Tolf (som domarna tyckte var bäst på plan) var också het.Selling i målet gör en av sina bästa insatser ngnsin .Vill även nämna Emil som har startat denna säsong riktigt bra hitills.
Nämnas bör aven domarna som jag tyckte var mycket bra.Dom tillät en hög nivå och pratade mkt med oss spelare,riktigt bra .. Tror inte riktigt Jocke menade det han sa när det är 10 min kvar ev 3.e per och ena domaren står en meter från vårt bås -" grabbar vi får ta det lugnt i närkamperna nu då domarna inte tillåter ngt som helst närkampsspel" , Ett brett leende från domaren räckte som svar på det...

Hur som helst så spelar vi ett GRYMT bra försvarspel idag där vi sliter som djur för varandra samt att vi lyckas tvinga Salem till relativt svåra avslut. Nu suger vi lite på den här segern till på onsdag då det är träning igen. Sen möter vi ju Högalid på söndag vilket kommer bli en extremt rolig match att lira.

Några roliga saker som hände och sades under matchen.:

*Lill-lasses målgest när han gjorde mål. Han springer upp till mittcirkeln med båda pekfingrarna pekandes upp mot taket i ngn sorts symbios med Gud.

*Tolf när det är typ 5 minuter kvar. -"Alltså Foppa, jag tror jag har hjärnskakning, jag ser helt suddigt"

*Jag skäller ut Kahn,som i sin tur ser ut som ett enda stort frågetecken, i slutet av 2.a per för att han rappat Gander över benen efter avblåsning, det visade sig sen att det inte var Kahn.. Skamset bad jag honom om ursäkt för det...


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191758
Genereringstid
0,0156 sekunder