Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Rekordkontrakt för Bergström

Inlagd: 18 september 2010, kl 13:19

Hammarbyhöjden och Mikael Bergström är överens om att fortsätta sitt samarbete. Parterna har tecknat ett nytt avtal som löper över 2år till 2012.

Mikael Bergström som på söndag i Västertorpshallen gör sin sjätte säsong i Real Höjden, skriver därmed historia i Hammarbyhöjden.

- Jag har det otroligt bra i klubben. Jag brinner verkligen för Real och klubbkänslan är stark. Jag har flera t-shirts hemma där jag klistrat på Höjdens klubbmärke på som jag brukar kyssa varje morgon, kommenterar Bergström.

Mikael Bergström kom till Real Höjden som en avdankad föredetting från Hammarby IF sommaren 2004. Mikael har flertalet gånger påtagligt medverkat till Höjdens framgångar med sin pingvin-gungande spelstil. Förra säsongen slutade med en blöt utekväll med laget som bästa minne. Han noterades för smått overkliga 17 poäng på 20 spelade matcher förgående säsong.

Real:s sportchef Richard Forsberg jublar över Bergströms namnteckning.

- Länge har jag försökt få min vapendragare att skriva ett långt kontrakt, vi har länge behövt någon som alltid tar hand om bollar och västarna. Vi båda har hela tiden haft en känsla om att vi kan gå långt som innebandyspelare om vi bara skulle börja kämpa lite mer, jag tror inte jag behöver beskriva Mikaels talang och nivå.

- Många klubbar i vår serie jublar nog när dom får nys om detta, vår generationsväxling kommer inte ske denna säsong heller och vi blir inte snabbare och bättre. Vi skickar däremot ut en viktig signal till övriga lag att klubbkänsla och att Mikael alltid betalar dubbla medlemsavgifter så klubben går runt är inte en bristvara i Höjden.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191758
Genereringstid
0,0293 sekunder