Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Artistspelare saknas i omg 1-3

Inlagd: 10 september 2010, kl 17:11

Hammarbyhöjden har inför denna säsong upptäckt att truppen nu blivit rätt stor och värvningsansvarige Richard Birger Forsberg, som lyckats värva alla spelare han ville och lyckats blivit av med alla spelare han ville, har jobbat hårt denna sommar med att muta folk med diverse produkter av olika slag.

Med en trupp på exakt 20st utespelare, vilket i sig är rekord för Real Höjden, så har man nu börjat inse att alla inte kan spela samtidigt vilket gett Birger och Coach Johan dubbla bekymmers rynkor av rang!

För att inte dras med för stora skulder har man under sommaren valt att skriva så kallade artistkontrakt med två spelare.

Dessa spelare är Leo Svanberg och Philip Gander, dessa spelare kommer inte att närvara under dom första omgångarna alt innan 1 oktober. Allt för att Real Höjdens redan ansträngda ekonomi inte ska drabbas ytterliggare. Däremot är spelarna tillgängliga i DM.

Om det är utekvällarna som Birger tömt lagkassan på eller om pengarna gick till renovering av Bergström öststatsvilla som gud glömde vill inte dom inblandade tala om.

ARTISTKONTRAKT – SÅ FUNKAR DET FÖR KLUBBARNA
- Artistkontrakt är en anställningsform som tillåter en arbetsgivare att anlita en persons tjänster under en kortare period om 183 dagar.

- Under den perioden betalar arbetsgivaren bara 15 procent i skatt för att kunna betala ut en nettolön. Dessutom tillkommer sociala avgifter på 31,42 procent.

- Villkoren har försämrats sedan årsskiftet 2009/10. Tidigare behövde en klubb som använde artistkontrakt inte betala några sociala avgifter utan bara 15 procents skatt på lönen.

- Sedan några år tillbaka finns en muntlig överenskommelse mellan klubbarna som innebär att samtliga artistspelare måste vara kvar tills respektive lag har spelat sin sista match för säsongen.

- För att kunna spela en kvalserie under årets säsong kan artistspelarna tidigast komma till Sverige den 20 oktober, 183 dagar före den sista matchen.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191879
Genereringstid
0,0156 sekunder