Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Lyckad kickoff för Höjden

Inlagd: 17 augusti 2010, kl 09:12

Helgen som gick så var det äntligen dags för profilerna i Real Höjden att mötas upp och ha en ordentlig kickoff och en heldag med laget.

Många lag i vår serie har sedan serien tog slut i mars tränat på som om dom var välbetalda landslagsmässiga spelare. Nu vet ju alla att inget av det stämmer in på någon i hela serien, förutom alla spelare i höjden.

För den som var uppmärksam så var Real nere i Göteborg och spelade en turnering (läs mer avslutningsfest med laget). Tyvärr så var motståndet så dåligt så med endast 9st utespelare kunde man med väldigt mycket dryck i kroppen slå ut diverse div1-3 lag från Sverige och Schweiz. Det blev en bronspeng i turneringen med guldmedalj till samtliga i utelivet.

Åter till kickoffen, eftersom ingen i höjden har satt sin fot eller annan kroppsdel i ett löpspår/gym/idrottshall sedan senaste matchen så var det många som blev rejält rädda att det skulle bli coopertest eller träningsläger där man delar ut varma mjuka häftiga munktröjor som man kan posera lite häftigt till på hemsidor. Foppa, som för övrigt är en talang och ingen träningsprodukt, lugnade alla med att man endast behövde ha med sig en törstig hals och en bra outfit. Sagt och gjort, skjorta, vax och bra byxor packades ned. Mötesplatsen var Micke B’s öststatsvilla ute i södra förorten. Efter det så fick alla åka till paradiset och inhandla valfri dryck och om många spelare blir glada och ser ut som barn på julafton när dom får välja klubba och skor inför säsongen så skulle ni ha sett ögonen på höjdens spelare när det rullades fram kundvagnar inne på paradiset. Försäsongsträningen var alltså igång!!!

För er som nu vill komma och scouta vårt lag så får ni vänta tills slutet på augusti för det är först då som vi börjar träna innebandy, och nej, vi är inte oseriösa. Vi är Real Höjden!


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191758
Genereringstid
0,0137 sekunder