Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Silly Season 2010

Inlagd: 6 maj 2010, kl 22:46

Silly Season med Real Höjden kommer bli väldigt spännande att följa. Följ utvecklingen här.

Klara nyförvärv:
-

Klara förluster:
-


Rykten spelare in:

Fredrik Cederborg, forward, Tyresö/Trollbäcken
En spelare som länge velat ta på sig Real tröjan men som så många andra har fått nobben pga sin seriositet. Nu har han dock varit en blodigel på den inre kärnan sedan han upptäckt att flaskans betydelse och vägen till paradiset aldrig är för långt eller krokig. En viss innebandyblogg snappade upp att han var påväg till Real och den fick alla tiders besöksrekord tills ”snygg-fredde” som hans alias på snyggast.se var blev nervös och fick bloggen redigerad. Pinsamt tycker Real Höjden.


Jan Nykänen, back/center, Sundbyberg.
Janne Niiniimaaaa, många konsonanter i finska namn vet vi om men detta är löjligt. Får namnet plats på tröjan på ryggen? Har börjat blivit mer och mer accepterad av Real spelarna. Första mötet från Janne med Real utanför planen var i Åre i julas och hans nakendans i bastun gjorde succé direkt. Han är däremot en finne som inte gillar Öl, hur går det ihop?


4st spelare från Högalid, center/back/forwards
Haha nej nu driver vi igen, ni är inte i närheten av att vara aktuella för oss.

Rykten spelare ut:

Joakim Agerback, center, Korpens IF div6
Länge varit en av höjdens bästa spelare men floppade totalt den gånga säsongen och blev ivägskickad till Australien för att hitta sig själv under 4 månader. Kom hem som en bättre kyrklig människa med ritualer som gör att han har egen samlig 3 timmar innan match.


Markus Tysk, forward, Tyresö/Trollbäcken, Farsta, Högalid, IK Stym, Malmnhaug KFUM.
Killen som aldrig fick chansen i den högsta serien är ett hett villebråd ute på innebandymarknaden. Men att han lyckats snacka sig till en provträning med kommande motståndare i Göteborg Cup måste ändå anses som stort och vi önskar han lycka till.


Philip Gander, back/center/forward, Sundbyberg, klubblös
Enligt elaka tungor så har Rickard Forsberg försökt göra sig av med detta problembarn flertalet gånger utan att lyckats. Senast ”Äckel” lämnade Real så bjöd Rickard hela laget på skumpa för att fira att hans skräckmotståndare på träningarna och den enda i innebandysverige som skadar egna spelare på träning med flit hade lämnat laget. Det har varit krissamtal och svarta kameler har delats ut i dussintal mot denna spelare. En av få i Real Höjden som spelat i elitserien och fått smeknamn därifrån.


Rickard Forsberg, forward, Högalid
Tydligen så kan inte ”foppa” säga något annat än ja. Högalid visse om att han kroniskt följer filmen ”Yesman” och vid ett extra insatt styrelsemöte så kom man efter flertalet timmar och många koppar kaffe fram till att man kunde nog försöka lura Rickard genom att ställa en ledande fråga till honom. Frågan löd: Rickard, vill du lämna Höjden och spela med oss? Ja svarade Rickard.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191881
Genereringstid
0,0156 sekunder