Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Real Höjden deltar i GBG Cup!

Inlagd: 4 maj 2010, kl 19:01

Real Hammarbyhöjden samlar ihop sig för att göra ett sista avstamp på innebandykartan denna säsong.

Det är ett taggat gäng som åker ned till Göteborg för att mäta sina krafter med sina motståndare från Sverige, Norge och Danmark. Man kan nästan tro att det är landskamper det handlar om.

Truppen till denna turnering är verkligen kärnan som lyft och sänkt detta lag under säsongen. Avslutare, framspelare, bollstrulsspelare, psykbryt, alla finns dom med i truppen.

- Jag är väldigt nöjd med den trupp vi åker ned med till Göteborg, denna innehåller precis den mix vi försöker sträva efter och ha som riktlinje inom Real Höjden, säger Rikard Forsberg, lagledare.

Hemsidan har försökt ta en liten titt på motståndet som väntar nere på Sveriges baksida.

Först ut är Malmhaug KFUM, är detta ett lag som någon kommer att kunna försöka uttala när man ska tacka efter matchen utan att ha en slev gröt i munnen? Vi förespråkar att om det blir diskussioner med domarna att vi tar det på engelska alt textar allt. Laget kommer alltså från den södra delen av Sverige, laget skall tydligen ha vunnit div.3 Skåne. En serie som kan jämföras med Sthlm div.5 för den som inte har koll på kvalitén.

- Jag ser inte att detta lag ska kunna ställa till problem för oss, ännu mindre när vi möter dom först och vårt lag ej har hunnit till paradiset och handlat någon snackdryck än, säger Rickard.

Nästa lag är Tönsberg IBK, ett norsk lag som förra året kom sist i sin serie och dessutom fick stryk av nästa års seriekollega Högalids IF i turneringen. Hur laget ser ut denna turnering är ingen som vet, vet norrmännen det själva? Hittar dom till hallen?

- Jag vågar nog sticka ut hakan lite och sätta min årslön och bil på att detta lag kan vi slå redan från hotellet. Vet dom vilka dom ska möta? Hallå Real Hammarbyhöjden, vi skickar b-laget eftersom det är tidig match (kl:12), berättar Rickard.

Fredagens andra match spelas nästan direkt efter så spelarna hinner bara dricka lite recoverydryck som lagets sponsor ”Enervit – hjälpen kroppen att prestera bättre” skänker för att synas med rätt spelare och på rätt ställe. Just det vi kanske ska nämna motståndare också. Det är Mölndals IBF, ett korplag från div6 Göteborg. Ärligt hur har dom lottat denna grupp?

- Men sluta nu, måste jag kommentera detta lag också. Jag smäller av, får vilket lag som helst delta i denna turnering? Snart skickar dom väl något ännu värre lag som Bro IK eller Vendelsö. Skrattretande, säger Rickard.

Okej Rickard, alla i innebandysthlm vet vem du är men du kanske borde hålla en skolkurs i ödmjukhet.

Sist ut på lördagen är Högsbo AIK, ett mittenlag i Göteborgs div.4 serie.

-Vadå heter dom AIK? Ska vi möta AIK, spelar dom verkligen i herrar B, frågar Rikard.

Nej Rickard, laget heter Högsbo AIK, finns massa lag ute i Sverige som använder sig av AIK efter sitt namn. Matchtiden är horribla kl:21:30. Efter att ha rekat lite i slutspelet så ser vi att när Höjden vunnit gruppen så får man spela slutspel kl:23:10 vilket är helt uteslutet för Real Höjden som inför denna match då kommer utan att blinka välja att lägga sig, (Tävlingsledningen läs ej detta) för att få spela slutspel på söndag morgon istället.

- En lördagskväll ute i Göteborg är inget jag kan stoppa killarna från så jag får fundera ut hur vi skall gå till väga. Men vi kommer inte att spela slutspel vid den tiden iaf, berättar Rickard.

Laget kommer dessutom att inkvartera sig på ett fashionabelt hotell för att spelarna skall få den bästa uppladdningen inför turneringen som möjligt. Vi tackar Durex för denna njutning och hoppas deras varuprover kommer komma till hands under resans gång.

Sist vill vi fråga vad som hände med en kupp som Rikard försökte sig på där han utan spelarnas vetskap försökte få med sig 4st spelare från nästa års seriekollegor Högalids IF. Tydligen blev det internt krismöte i Real och där man likt en polsk riksdag skrek ut sitt missnöje med detta. Det slutade med att Högalid spelarna åkte ut med huvudet före.

Hemsidan tackar för pratstunden med Rickard och önskar laget lycka till nere i Göteborg.

- A tack som fan, nu sprang min katt Leo ut genom dörren. Kom kissen, koooooooom, avslutar Rickard.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191882
Genereringstid
0,0156 sekunder