Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

matchreferat bele-hibk

Inlagd: 7 februari 2010, kl 23:04

..

Jaaa.. vad säger man.. Ska erkänna att jag hade förberett ett riktigt surt referat om otur hitådit och oflyt etc. Men trots domarnas motstånd mot oss idag så vänder vi och vinner på dom sista 10. Helt sjukt. Ok, jag börjar från början.

1:a perioden:
Bele har mycket boll men skapar inget hett. I deras första kontring så kommer dom 1mot1 och det är jag som tror att jag har stenkoll på läget men han gör ngt snyggt/flaxmål med utsträckt klubba och bollen chippas över selling in i bortre kryss... Sen gör dom 1 mål till på kontring när kedjan sov lite.... Vi hade 1ribba+1stolpe i första perioden och det kändes som våra chanser var minst om inte mer farliga än Bele´s men det var dom som fick in bollrackarna... Vi reducerar iaf till 2-1..

2:a perioden;
Vi kvitterar först och sen gör Bele ett sjukt mål som är så solklar hands innan att det är helt ärligt ett helt mysterium för mig hur dom kan missa det. Sekvensen innan ger dom oss ett frislag efter att Lundberg blivit intacklad i ribbstolen och inte u2 el u5... Sen direkt efter kommer handbollen.. Då var det riktigt tungt och surt och undertecknad klippte sönder sin klubba där! Vi tappade helt rytmen där och fokade oavsett rätt eller fel av domarna, bara på dom hädanefter. Jag sa till domaren efter att dom friade tacklingen på Lundberg att det kommer spåra ur om dom inte tyglar båda lagen och visst tycker jag matchen spårade lite iaf.. Jag var väl inblandad i några heta lägen också. Men domarna gör lite knepiga beslut efter deras 3-2. Vi får ett frislag framför mål. Beles keeper håller i bollen ngra extra sekunder för att avsluta med att kasta bort den... OCh inget händer!? Asirriterande. Det kändes som vi hade både Bele och domarna emot oss idag tidvis. Bele gör 4-2 och hade väl mersmak i form av stolpar då vi som sagt fokade mest på domarna tyvärr..

3:e perioden;
Nu tar matchen fart... 7utv och 7mål totalt i sista perioden och många i lagen var sura på varandra.. Beles unga tuppjuniorer mot oss "gubbjävlar" som dom kallade mig flertalet ggr. Ganska komiskt faktiskt, haha.. Iaf, back to 3:e.. Tolf drar på sig en u2 för ett av sina kamikazeslag på Bele men vi är ganska starka i BP och faktiskt så äter "jag" upp dom ett par gånger på kanten och lyckas leverara bollen till tysk som gör det han ska... 4-3 i bp för oss! Världsklass! Gubbjäveln=jag och en junior-zorro-tönt blir utvisade. Junioren vägrar släppa bollen efter domaren har blåst, jag slår han över klubba/ben, domaren plockar oss båda.. Visst jag gör fel, men vad fan, SLÄPP BOLLEN NÄR DET ÄR VÅRAT FRISLAG JUNIORKRÄK. Domarna!!!!! Vakna!!!! I det 4-4 så skjuter Bele ett skott från mittplan nästan som sitter fint i klyk.. Återigen lite tröttaaaaa forwards hos oss... Jaja, 5-3 iaf. 6-3.. heeeeeeeelt sjukt. Jag och en bele krigar framför mål men domarna hittar ett frislag framför mål när inte ens bollen är där och givetvis gör dom mål på det. Varsågod... sa d****** :) ... Men så är det iaf... 11.10 skjuter bollstrul mot mål, men det ser ut att gå utanför som vanligt ;) , dock har vi turen att den tar på en Belespelare mot mål och vips in i mål! Va, lite flyt! Sjukt! 6-4 nu!6-5 gör vi direkt efter på ett bra skott från mickeE i bortre hörn men det kanske såg lite väl enkelt släppt av Belekeepern...
16.40 får vi en avvaktande utvisning med oss. Bollstrul tycker dock att PP är för lätt att göra mål i så under den tar han en u2 för slag.... Så det blir 4-4 istället för pp.. 17.48 får Bele en utvisning igen och precis samtidigt som dom ska få den begär dom mätning på foppas klubba. Galet! Jag och Foppa och alla trodde han skulle åka dit men han klarade sig precis tydligen. Så nu fick Bele en till utv istället. i vårt pp 5-3 så sätter vi fint å enkelt 6-6 och nu är vi ikapp! Så. Då. Händer. Det.

Foppa... Foppa. Mannen som missade sin back 1232343534ggr förra matchen vill väl kanske revanschera sig. Och hur gör han det.... Han får/tar bollen efter lite krig i hörnet, jag skriker som en stucken gris att det är 5sekunder kvar och är väl ärligt talat mest orolig för att han ska tappa bollen så dom får kontra på oss men.. Han skjuter.. I mål! 19.59 stannar klockan på... Galet! Foppas målgest där han sliter av sig tröjan och hoppar upp i sellings famn var.. komisk. :)

Vi vänder alltså och vinner och jag tycker att vi krigar och står upp och ger aldrig upp. Tycker inte heller att det är orättvist. Trots att bele vann period 1,2 så i första tycker jag vi har mer och hetara chanser. Och att vi bara torskar andra med 2-1 trots att ALLT går emot oss ser jag som en bedrift... I tredje så vinner vi den med 2-5 men det var en händelserik period trots allt. Många utv, många heta situationer, mycket tjafs å bråk.

Belestrupp;
3st 70tal
7st 80tal
6st 90tal

HIBK;
9st 70tal
4st 80tal

Ok. Vi är väl gubbjävlar jmfrt med er. Men vi är idag iaf rutinerade gubbjävlar.

Skönt med en seger och lite medgång, det känns verkligen inte som om vi haft det en enda match knappt denna säsong.

Nu vilar vi till nästa match så inte gubbkropparna går sönder ;) (obs, skämt)

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191881
Genereringstid
0,0117 sekunder