Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Statistik 2 light

Inlagd: 14 januari 2010, kl 12:55

...


Man kan fundera på vad som gått mest fel iochmed att vi förlorat alldeles för mycket matcher. Gårdagens dribblande med siffror så konstaterade jag iaf att det är två saker som gått mest snett. Dessa var ifall du redan glömt dessa två;

- Våra 2:a perioder förlorar vi nästasn jämt och för stort.
- Våran hemmastatistik är usel.


Nu till nästa syn på det hela. Vad är vårt största problem? Anfall, försvar, taktik eller annat eller allt?
Vi gör i snitt 5,5 mål per match. Vi släpper in i snitt 6 mål per match. Nu kanske man kan fråga sig vad som är ok att släppa in resp. göra mål men spontant så känner jag väl att 5,5 mål i snitt framåt är ok, medans släppa in 6 per match inte är bra. Slutsatsen blir då alltså att vårt försvar inte fungerat. Sen har det förstås skiftat från match till match men nu pratar vi mer generellt...

Träningsnärvaro? Känslan säger att vi har blivit färre och färre ju längre säsongen gått. Och.. Det stämmer nog. Vi har haft lite otur med längre skador och frånvaro på spelare. Utan inbördes ordning eller ranking så är detta förluster på ett eller annat sätt;
Jocke - bortrest sjukt länge pga ensamhetsproblem i kalla Sverige
JerkerG - skadad/bortrest
DanielC - skadad
Leo - Skadad
Hansson - Skadad
Markdalen - bytt lag pga jobb
Robin - Bytt lag pga ogillade mig :)(obs skämt)
JanneK - slutat pga skada/jobb
Steven - slutat pga jobb
MickeE - borta mycket pga skador/jobb

Spelare som tillkommit?
Victor
Jonas

Då till nästa intressanta ide/synpunkt. Har våran höga genomsnittsålder med detta att göra? Ja, det har det nog. Inte bara är våra sargade kroppar på oss som är gamla slitna utan det är stor chans/risk att vi har familj/barn och jobb som krockar. Det är också en aspekt att tänka på då det tyvärr ofta hänger ihop, dvs ålder vs ansvar, ålder vs skaderisk etc.

Sämst av de som spelat mycket versus träningsnärvaro är följande.. ngn som vill gissa? Ngt som är riktigt komiskt är att 3 av oss oftast åker tillsammans...
Namn Tränings% Match% Diff
Daniel Neuman 59% 100% -41%
Tony Tsioulis 67% 93% -26%
Emil Linnell 63% 79% -16%
Christopher Tolf 78% 93% -15%

Gällande hel snittet på träningsstatistiken så har det också gått neråt under säsongen. Vi har totalt tränat vid 27tillfällen. I början av säsong var vi solklart över 15personer varje träning. Nu så är vi som mest 15personer.. Skulle gissa att snittet före november låg på 17-18 och efter november 13-14. Dock enligt hur det ser ut så ser det ut som att vi faktiskt kommer ner fler och fler.... Sen har vi som tur var haft några träningsspelare som ställt upp och varit med med bravur(Peter, Timo, Vincent tex)


En annan intressant notering i det hela är att vi har en spelare som har 100% vinster i sitt deltagande. Nämligen Ola! "Alla" 3 matcher Ola varit med i har vi vunnit! 3 av 14 kanske är lite väl lite för att statistikt säga att vi skulle vinna fler direkt Ola är med men det är oavsett det intressant.

En sista notering för dagen får bli att vi inledde säsongen bra för att senare förlora mer. Jag tror att det ligger i direkt anknytning med att vi tappar många spelar, blir färre på träning, blir sämre tränad etc etc.

Sist men inte minst är att våran mentala del i det hela har blivit sämre. Vi hänger med huvut väldigt fort, vid minsta lilla misstag och är väldigt gnälliga både på medspelare, motspelare och domare.

Så, vad ska vi lära oss nudå?

- Kom på träningen hellre ofta än sällan
- Var glad och peppa istället för att gnälla


Vi har saken i egna händer och skärper vi till oss ska det nog gå bra. Och för att utveckla vad jag menar "gå bra" så menar jag nu att lyckas hålla oss kvar i H3. Och inget fantasimål om att vi ska komma topp3 eller så.

Vi ses söndag boys.

Tony


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0156 sekunder