Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 14 december 2009, kl 15:50

Jakobsberg IBF-HIBK 5-5

Orättvist!!! Men så är det i sportens grymma värld.

I 2 perioder, om inte mer, skapar vi så otroligt mycket chanser som vi tyvärr inte sätter dit. Jakan får in kvitteringen 19.29 och det är riktigt surt, riktigt jobbigt och riktigt riktigt ännu mera jobbigt.

Vi borde avgjort matchen i dom 2 första perioderna men vi borde orkat hålla undan sista oavsett.

Dock tycker jag att det här kanske var bland det bästa vi spelat hittills och det var kanonkul. Vi spelar runt, skapar chans på chans, missar frilägen och allt kändes hur bra som helst.

Jakans första två mål på oss känns som riktiga skämt mål, parodi på sporten. Vågar väl påstå att om det inte vore för det otroligt dåliga hala golvet så hade inte dom två första målen gått in. Det var studs i stolpe, studs i sellings rygg, studs på sko och halka in i mål typ. Helt sjukt. Dock så var det ju lika halt för båda lagen och jag tror inte Jakan gillade golvet heller.

Iaf, vad var bra:
Spelet, alla chanser, viljan!

dåligt;
vi släpper bara in 5 mål(bara?), dock så känns det som att vi borde kunna reda ut kanske 3-4 av dom. vi straffas hårt för våra misstag och vi måste fortsätta minimera dom.

Summa summarum;
Bra match, vi borde vunnit. Dock i den oflytsperiod vi är inne i så blir det så här ibland. Vi sätter 1/5 chanser och vi släpper in 1/2 chanser typ. Och det håller inte i längden.

Nåja. En match till innan julen kommer så nu vore det skönt att vinna igen.....

Bra jobbat boys, vi gör en grym offensiv match, bara sätta bollarna som behövs. Vi kanske får slänga upp Filip som forward... Han verkar ju sätta allt som rör sig... haha.

Och en fråga också... Hur kan man tillåta sådana här dåliga hallar? Är det meningen att det dels inte ska gå att spela innebandy och dels öka skaderisken med x antal procent.... SJUKT!

Ses på träningen...

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191882
Genereringstid
0,0156 sekunder