Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 23 november 2009, kl 15:10

HIBK-Vaxholms IBF 5-7

ÅTERIGEN....

Slarvar vi som satan. Tabbe på tabbe och trots att jag skriker mig hes i pauser, före matcher, efter matcher, så tillåter vi varenda jävla diagonalpass som finns. HELT SINNESSJUKT.

Vårt försvarsspel är så sjukt under isen nu och jag vet varken ut eller in. Känns som hela laget spelar sitt försvar person för person och alla missar att hjälpa varandra. Vi släpper in väldigt mycket mål och gör väldigt många misstag i egen zon.

Vi pratar om att dom har en bra kille, han gör 3+2..... Antingen är vi tyvärr så kassa eller så lyssnar vi inte ordentligt.

ÅTERIGEN, torskar vi 2:a perioden. ÅTERIGEN förlorar vi matchen pga just 2:a perioden.

Det enda som var kul att se denna match var att Victor gjorde debut med bravur, dock kanske han slutar när han märkte hur kassa vi var nu.. :)

Vaxholms segern var hur rättvis som helst. Inget snack om saken. Dom klev in, gjorde ett bra/hårt jobb och det gjorde inte vi.

Jag vill verkligen att varje person tar sig en rejäl funderare på HUR du själv kan göra det bättre försvarsmässigt, vad du kan bidra till. Eftersom vi inte har ett utpräglat försvarsspel utan alla femmor får lösa det själva så måste det vara klarare hur vi gör.. Och det funkar inte nu.

Sen en till viktig grej nu. Vi måste KÄMPA. Vi måste KRIGA. Vi måste PEPPA. Att springa och sucka åt varandra för missade målchanser, dåliga passar, inte jobba hem, springa och snacka med domaren och låta motståndaren kontra in ett mål... Ni vet själva vilka ni är och det är så ofantligt jävla dåligt och klantigt och cp-skadat att jag bryter ihop.

Hårt jobb hela tiden, jobba hem rätt sida, möt passar och missar man passen jobbar man hem på rätt sida. Hur svårt ska det vara liksom...

Phew, blir helt knäckt av det här.

Skitsamma.

Ny träning i veckan förhoppningsvis och nu är det viktigt att vi alla kommer ner och kämpar och visar att vi vill. Nästa match mot Sollentuna blir sjukt viktig och torskar vi den så är vi ett fett bottenlag.....

RANNSAKNING!

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191758
Genereringstid
0,0156 sekunder