Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 18 oktober 2009, kl 22:08

HIBK-SB Innebandy 4-4

johan skriver säkert ett matchreferat men här kommer min korta korta version.

tajt, hård match där vi borde avgjort tidigare. Vi släpper in 4 mål, återigen ett i POWERPLAY, whatafuckingfuck, 4:e målet i arslet i PP, dags att inte ta utvisningar med oss, eller vad? Vi åker på nästan 7 minuters boxplayi rad där vi håller tätt iaf.

Vi leder med 2-0,3-1, och borde väl kunnat avgöra tidigare men SB är jobbiga och rutinerade. Och allvarligt, hur många var dom... Så här många har dom inte varit någon match tror jag, och jag tror definitivt detta i princip var det bästa lag dom kan ställa på benen... Tror inte detta är samma SB som dom andra lagen mött hittills men jag är givetvis inte 100% säker.. Dock så anser jag att vi var det bättre laget totalt sett oavsett..

Domarna var ok förutom att dom kanske hade en liten knepig nivå på utv-nivån.. tror kanske inte att varken vi eller SB tycker det var så hårt eller farligt i vissa fall.

Vi släpper in 4, 2 eller 3 st kanske är lite för mycket slarv men vi måste göra mer än 4 mål framåt, annars kommer vi inte vinna många matcher i längden..

Nåja, oavgjort var absolut inte helt orättvist, men vi var närmare seger totalt sett tycker jag.. Nu kör vi med två vinster mot orminge&bele...

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191881
Genereringstid
0,0156 sekunder