Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchreferat vs Balrog i DM

Inlagd: 13 oktober 2009, kl 05:59

Övermäktigt motstånd - DM sagan över för i år.

Ja ha ja då sitter man här igen på dygnets något udda timmar och skall klura ihop något ...

Det var dags för årets hittils roligaste men också tuffaste utmaning nämligen 1/8 del i DM mot semifinalisterna i SSL ifrån förra året Balrog och skillnaden emellan div 3 och SSL skulle visa sig vara alltför stor.

Jag hade hoppats att de skulle komma med i allla fall liiiiite B betonat lag ... men tji fick jag, då det var exakt samma manskap de hade i senaste SSL matchen.

Men samtidigt kul för publiken (95 personer hade letat sig dit vilket i mina ögon är helt OK) för det är inte varje dag vi eller för den delen Västertorpshallen får så celebert besök.

Om själva matchen så kan man säga att vi hade överdriven respekt i början och när vi sedan står still i försvarszon och tittar boll medan de har en smått fantastisk rotation på sina gubbar så är det inte svårt att förstå att det ringer ett par ggr bakom Selling, ställningen är således 0-4 efter 1:a.

I 2:a rättar vi till det mest elementära och det ser lite bättre ut och vi bjuder åxå till på ett annat sätt i närkampsspelet, men det var aldrig någon som helst tvekan om vilket lag som skulle gå vidare mot nya utmaningar i årets DM.

Det roligaste från andra perioden tycker coach är när Leo får trycka upp en i bortre på det sättet bara han kan. LSF Leo Svanberg Fanclub (för er som inte visste) har inte slutat jubla än tror jag ;0)

I 3:e perioden säger vi att nu skall vi i alla fall vara med målmässigt i sista, det börjar sisådär med 0-2 efter 1:07 ...
men sen så kommer vi faktiskt igen med 2 snabba mål av Sniper i samma byte men det räckte inte riktigt för att Botkyrkas stoltheter skulle börja darra på manschetten utan perioden slutar 2-3

Tutti Baletti Totales blir det 3-12 att jämföra med SSL laget Sirius (som liksom oss är nykomlingar) som åkte på däng med 4-12 mot detta Balrog som var bättre än vad jag hade förväntat mig då många "namnkunniga" försvunnit inför säsongen.

Summa summarum så var det här en riktigt bra genomkörare för oss, då vi fick lira en match med ett tempo vi absolut inte är vana vid och det har vi garanterat nytta av nu när serien går in i ett viktigt skede med många matcher på raken

Dagens viktigaste fråga :
Heter det Pastasnäckor eller Pastahattar ??

Höjdare och + & - stats får ni vänta med till seriematcherna, men ett stalltips skall jag bjuda på och det är att våra 2 "i djup dvala varandes" potentiella skyttekungar kommer att börja leverera nu när de har hittat sin "missing link" ;0)

That´s all folks /Coach Johan

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0332 sekunder