Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchreferat vs Värmdö borta

Inlagd: 5 oktober 2009, kl 16:52

Seger igen 4:a raka nu !

Välbehövliga poäng puh ;0)

Den första av ett gäng RIKTIGT långa bortaresor avklarade (& xtra långt vart det för vårt Onyx förvärv Tolf som inte hittade ute i förorten ... ;0)

Vi visste inte riktigt vad vi hade att vänta i.o.m att Värmdö kom från 2:an och vi ifrån 4:an, dock hade vi hört ryktesvägen att de bytt ut mycket av spelarmaterialet ifrån sejouren i förbundsserierna.

Sedan så förstod vi att de spelar på dispens från förbundet i den hallen och det var förståeligt, 1) Det var trångt 2) Det var väldigt halt 3) Det var mörkt i vissa delar av hallen (9 av målen kom i den kassen och jag tror inte det var en tillfällighet ;0)

Med det sagt så tror jag att i takt med att det unga laget från Värmdö spelar ihop sig så kommer de att ta några ordentliga skalper i hemmahallen innan Supertrean summeras (Det skall även tilläggas att de spelade en rolig publikfriande innebandy)

Åter till matchen : Vi börjar som vi ska och får in ett mål via Tysken, sedan börjar STRULET med gigantiskt S som med lätthet kan mäta sig med katastrofperioderna i premiären mot Jakan där vi gjorde så mycket enkla grodor så man trodde det var ett junis gäng man hade hand om och inte ett gäng "rutinerade innebandyherrar" ;0)

Nåväl det leder till välförtjänta 2-4 i periodpausen ;0(

En st konstruktiv "utskällning" ifrån undertecknad samt ett i övrigt bra snack i omklädningsrummet, gör att det står ett nytt Höjden på banan redo för att ta sig an de unga adepterna ifrån Värmdö när period 2 går igång.

Och visst var det en väsentlig skillnad det måste medges och vi vinner perrisen med komfortabla 4-1

Sista perioden bjuder återigen på lite avvaktande spel (precis som i Salem´s matchen mao) där inget lag ville bjuda det andra på för mycket ytor.

Ridå ned när Tony mycket snyggt krånglar in ett självmål till 6-6 med bara minuten kvar .... ;0(

Men sedan så får vi via en skön offensiv in ett mål signerat Hr Gelfius samt att Tony ser till att spela 1-1 med sig själv genom att pricka det öppna målet med sin nya Bow klubba, som Foppa har lurat på stackarn (Mega´s kommentarer om Tony´s nya klubba går nog till historien och rev ned några ordentliga skrattsalvor i omklädningsrummet som återigen ger en känsla av mycket värme och kärlek precis som det skall vara ;0)

Men skrattar bäst som skratta sist tänker nog vår rutinerade ringräv och webmaster Tony Tiger !

Under avdelningen Övrigt konstateras att jag fortfarande INTE förstår hur Värmdös för dagen mycket eminenta målvakt hinner med att rädda ett par 3-4 bollar som redan var inne .... (För er som såg Casillas bravader i Real målet igår kväll kan dra vissa paraleller ;0)

PP ........................................

Jag som med det här rutinerade spelarmaterialet hade hoppats och trott på att jag kunnat citera Hr Forsman i Storvreta när han fick frågan

- "Hur kan ni vara så fruktansvärt effektiva i 5-4 " då kom svaret till en häpen reporter - "Äh PP har vi inte tränat på flera månader det sköter sig självt liksom"

Things can only get better är väl något som känns som en bra kommentar ....

Foppa har dock lovat att drilla styrkorna i PP när jag är borta idag så jag hoppas att vi tightar till det hela i fortsättningen.

Nu över till något lite roligare ;0)

Matchens 3 Höjdare

3 höjdare Tysk (Stekhet var ordet sa bull !!)

2 höjdare Neuman (Sååå skön kille som återigen levererar efter att ha varit totalt urusel i förra matchen ;0)

I övrigt måste jag få säga att undertecknad i alla fall måste ha lite fingergespitzgefuhl eller vad kallas det när man sätter ihop en ny line som gör 9 !! - 0 emot Arameniska och sedan 7 !! - 1 mot Värmdö

1 höjdare delas broderligt emellan LillLasse (på lördagskvällen hade han en plats på bänken, men sedan går in i första linan och bara levererar) & Äckel-Fille (killen e bara för skön ... Leo grejen är sanslöst bra !! Och så vänder han en för dagen sömnig andra lina till en som skapade såå många bra chanser när han kom in och rörde om lite där)

Peace Out /Coach Johan

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191758
Genereringstid
0,0156 sekunder