Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Referat Globen - HIBK: 4-8

Inlagd: 5 oktober 2009, kl 14:22

Vinst vinst vinst...

Självklart så vinner vi... Men... Vi gör det inte med bravur om man uttrycker sig så..

Vi släpper in en balja i vårat PP, en balja tar på min fot och in, skräp-nya-skor för 900kr.... Och dom andra två kommer jag inte riktigt ihåg men om inte mitt minne sviker mig alltför mycket så berodde det nog mycket på att vårt försvarsarbete var lite, eller snarare mycket, kasst... Nåja.. Leder man med 7-1 så är det väl svårt att koncentrera sig på det man ska, dvs, inte släppa in baljor, fast vi har lite för mycket poängjagande i huvut ibland....

Jaja, till matchen då... Vi tar tag i taktpinnen och slänger in lite mål, och jag tror vi har 3-0 innan dom reducerar till 1-3 och sen efter 2:a perioden så har vi 5-1 totalt.

Vem som gjorde målen hit å dit, det skiter jag i, eftersom jag själv aldrig får eller kan göra några poäng. Ständigt överskjutande Joakim lyckades dock skrapa ihop 3 poäng sa han själv, fråga inte mig hur.. Tänk om Mega´s bollar skulle träffa mål.. Eller blir han trött av att snacka omkull domarn så det inte blir någon fokus på skotten, jag vet inte, döm själva. :)

Tror även underpresterande Foppisch får in en 3 pinnar på ngt sätt, men det kanske är så, jobbar man inte hem så får man en ass till slut.. hehe..

Äh, skämt åsido, Ni som gör massa poäng gör det skitbra, jag driver bara med er. Jag skulle inte ens träffa mål om jag lyckade komma över planhalvan.

Iaf, Vi är bättre rakt igenom hela matchen. Dock får Globen lite press på oss efter sin tidiga timeout i 3:e perioden och då dom börjar pressa. Vår taktik var att pressa dom samtidigt men det som hände lite för ofta då var att 2 forwards gick bort sig mot en back och dom ändå kom minst 4 mot 3 eller 5 mot 3... Det är inte det som är press gubbar, press gör man smart för att sätta motståndarna i klistret, inte oss själva. Märker man att dom e på g förbi, in med axeln så dom får ett frislag eller liknande, inte bara släppa igenom dom.

Sen föll vi tillbaks lite i för mycket slag och för lite kamp.. Vi måste verkligen lära oss det, inklusive mig själv mest av alla förmodlisch.

Jag skulle försöka vara roligare än dom senaste referaten.. Och det gick ju åt helvete... Märker jag nu.

Skitsamma. så är det.

Förresten, är det bara jag som undrar hur Hanssons lösplugg till skott lyckas komma fram till mål, och dessutom gå in i mål.. Är det rutinen måntro?

Eftersom jag alltid är för trött för att hinna se vilka som är bra så reflekterade jag över det nu, och kom fram till att jag som spelade med Tobbe, tyckte han var grym... Förutom hemjobbet i vårt PP, men så kan det bli. Vilka var mer bra..? Njaa... Vet inte... Vad jag såg var det väl ingen som tokglänste, utan det känns som en lagmaskin som tuggar ner dom, som Kalmar.. Ja, så kör vi, som Kalmar i allsvenskan... Tugga tugga tugga...

Det som är tråkigast är att vi inte hjälper Selling tillräckligt och släpper in 4 mål.. Minst 2, kanske t.o.m 3 av dom borde vi kunnat förhindra...

Vilovecka denna vecka, eller frivillig onsdagsträning för dom som vill, så tar vi nya tag nästa vecka.

Hörs gubbar, hör av er om ni saknar mig.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191879
Genereringstid
0,0313 sekunder