Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchreferat vs Armeniska i DM

Inlagd: 25 september 2009, kl 06:23

DomarSKANDAL i Albyhallen ...

Då var det dags för domaren att visa upp sig alltför mycket IGEN har ni hört den där om att en bra domare syns aldrig ?? Det hade den här domaren missat helt nämligen ...

Men just idag så var insatsen av killarna i grått av en helt acceptabel kaliber

MEN ni vet den där domaren i gulgrönt (SHIT vilka snygga tröjor vi har förresten) som leker rättskipare på varje träning med blandat resultat ...

Det var han som ensam stod för domarskandalen i denna sena torsdagsmatch ute i Albyhallen

Efter 4:34 så tunnlar han deras kille rätt rejält (som bara han kan) sedan så gör han en äkta Pippo Inzaghi när han känner lite kroppskontakt och tar tillfället i akt och faller som en fura.

Killen som just var i korvkiosken lackar till och säger typ "Men va fan xxx j-vel stå upp istället" Var på Sveriges snyggaste högerforward säger "Ja ja gå och sätt dig i utvisningsbåset där du hör hemma"

För coach del så vart jag lite konfunderad när jag trodde vi skulle sätta in vår 5-4:a MEN förstod först typ 1 minut att den gode Foppa hade dragit på sig en 2+10 för det "tilltaget"

Det sköna är att vi gör 4 kassar under hans bortvaro (Nu vet jag vad jag skall göra när vi behöver toppa laget ;0)

Men det som gör det hela ännu mer komiskt är att när jag undrar var Foppa är (då han egentligen borde sitta och skämmas på botbänken) Ja då är han på en helt annan plats i hallen ... (Fille trodde han hade stuckit och duschat, någon trodde att han hade helt sonika tagit sin stekarbil och kört hem ifrån förorten)

Men när jag sedan efter 5-6 minuters bortavaro ifrån utvisningsbåset till slut ser "Mr Höjden" och frågar honom "Å vart var du varit" då kommer det liksom givna svaret "Äh jag satt där borta och snackade lite skit med MN" för er som inte vet Salem´s (dvs de blivande motståndarnas ....coach) i helgens fight

Sen när Foppa kommer in efter 12 minuter så får stackars Hansson sig en utskällning som heter duga när han inte släpper bollen ...

Den som inte säger att det här är ett skönt gäng den gubben har inte alla hästar i stallet den saken är säker ;0)

För er som trots allt undrar så blev det till slut 12-1 denna kväll och i åttondelsfinalen väntar "Ojdå 4-15 på hemmaplan" dvs Superligalaget Balrog och denna match skall vi försöka få in i schemat under oktober.

Statistik var det ja så Tony blir nöjd ;0)

Foppa 2 +10 MINUTER

VH Fille 0+1
Hansson 0+1 + en 2:a
Globen-Martin 1+0
Leo 1+0 (i PP)
Puunberg 1+1
Tysk 2+0
Mega 3+0
Sniper 4+1 + en 2:a
Äckel-Fille 0+3

Alles /Coach Johan

P.S Om det är någon som har några schyssta sömntips så kan ni vidarebefodra dem till min 1½-åriga dotter, för det skulle vara snällt att ibland (i alla fall någon gång) kan vara snällt att låta stackars pappa sova en hel natt (Hansson snart är det din tur att bli stolt far med rödsprängda ögon ;0)

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0156 sekunder