Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchreferat vs Vendelsö borta

Inlagd: 21 september 2009, kl 19:18

Dags för årets första seger ;0)

Nu när webmaster Tony är borta och kommer hem först ikväll ifrån Barcelona,
så passar jag (Coach Johan) på att lägga in mitt första matchreferat för Höjden (Foppa gör säkert en variant 2B på den här om jag känner honom rätt ;0)

Årets första bortamatch betydde Vendelsö i gamla hederliga Torvallahallen (där till och med undertecknad har spelat på sin storhetstid om jag nånsin haft någon) med allt vad det innebär d.v.s STOR hall och lite småläskigt studsande parkett och det var också dags för operation revansch efter förra årets svidande 2 förluster mot Vendelsö då de vann vår serie fullt rättvist.

Men det måste föst av allt nämnas att vi gör entre i ett par nya och riktigt snygga matchtröjor och snyggast var som vanligt Sveriges snyggaste högerforward med en tröja (i storlek 164 eller liknande ... som var så så liten att den slutade någonstans vid naveln (för er som vill se den synen så måste jag tyvärr meddela att nya tröjor redan är beställda ;0)

Vi har 1-0 efter första men jag kan inte säga att det egentligen var bud på mera utan det var helt enkelt en trevande start mellan 2 lag som förlorat sina premiärer i supertrean.

I 2:a säger vi att vi skall ta mer skott på parkettgolvet och få in lite trafik framför kassen, men det tar 4 minuter innan första skottet kommer .... Efter 7 ½ minut så får vi straff efter att Leo blivit upphakad när han var sopren,

Jag kände mig ganska säker när vi ger Jerker L möjligheten att förvalta detta läge med tanke på den herrens rutin, men tyvärr så tar målvakten den lilla vita trots att Jerker kollrat bort honom ordentligt ...

Istället kommer 1-1 som ett brev på posten 30 sekunder senare ....

Vi gör 2-1 denna gång på en skön frislagsvariant signerad rävarna Lundberg/Neuman

Apropå det här med brev på posten så kommer Vendelsös replik blixtsnabbt(läs och häpna) 3 !!! sekunder efter vårt ledningsmål så är det återigen kvitterat. PUH PUST & STÖN ......

Sedan gör Sumpan Fille en riktig delikatess bakom ryggen till snipern för dagen Hr Neuman som återigen levererar med ackuratess.

Jocke placerar sedan in ett välriktat skott i de sista självande sekunderna av perioden.

I 3:e kan jag bara vara helnöjd och vi seglar ifrån till slutresultatet 7-4 till Höjden, och vi gör nog helt rätt som vilar Jerker ganska tidigt i perioden då vi har viktig match i DM på torsdag (OM vi vinner den matchen i Albyhallen så blir det förmodad publikfest hemma i Västertorp då superliga laget Balrog i så fall kommer att stå för motståndet)

Under avdelningen negativt så kommer den här gången bara ... 2 incidenter som leder till baklängesmål (till skillnad från 6-7 st !!! i första matchen emot Jakan vilket var helt horribelt !! )

Först och främst man får inte tappa in en boll 3 sekunder efter man har tagit ledningen, det kan vara OK om man leder med 4 mål och det är 1 minut kvar av matchen, men det är inte acceptabelt under de omständigheterna !!!

Sedan är det också på sin plats att undra vad gubbarna som fick förtroende i vårt enda PP för dagen gjorde när man slarvar 4 ggr på de första 40 sekunderna i vårt numerära överläge och därmed bjuder Vendelsö på deras 3:e mål för dagen .....

Till slut så är det dags för en ny tradition nu när jag snart ... har blivit reggad i IDA ... samt fått lösenord till hemsidan ;0)

Matchens 3 Höjdare

3 höjdare Ola (För en grym insats på backen !!)

2 höjdare Tolf (För att han äntligen visade den kapacitet´han besitter)

1 höjdare delas broderligt emellan Neuman (2 måls skytt) & Emil (400-500 % bättre än förra matchen)

Over & Out /Coach JohanTillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191880
Genereringstid
0,0156 sekunder